Szórakozás

Anikó az első perctől szereti Olivért

A Rosszkislány alig több mint két hónapot töltött eddig a Villában, de már a harmadik férfiba szerelmes.

Anikó és Olivér között továbbra is vágni lehet az érzelmi feszültséget, és ezt a többiek is érzik, és egyre többen csalódnak a ValóVilág Vagányában. Szandika nem érti barátját, szerinte, ami közte és Anikó között van az több mint barátság, ezzel pedig pont az ellenkezőjét teszi annak, amit beköltözése óta hangoztatott. A Plasztik cica úgy érzi, Olivér parkoló pályára tette őt és már csak érdekből kedves hozzá, ezért megfogadta, Bécit fogja visszavárni a párbajról. A felturbózott szájú valóságshow-hős korábban bevallotta, hogy tetszik neki a 32 éves dublőr, így nem meglepő, hogy Anikó miatti féltékenysége az események hatására haragba csapott át. És az egészet rá is zúdította Olivérre.

Alekosz is próbálta felnyitni Olivér szemét, szerinte Anikóval való kapcsolata felőrli az összes többi kapcsolatát, viszont így egy idő után egyedül fog maradni. A Vagány azonban hajthatatlan, a nyugi szobában megígérte a Rosszkislánynak, hogy bármi történjék, a végsőkig kitart mellette. Olivért a közelgő párbaj kapcsán is csak az érdekli, mi lesz a lánnyal, ha nem jön vissza.

Anikó azonban még gondolni sem mer arra, mi történik akkor, ha szíve választottja vesztesként hagyja el majd az RTL Klub stúdióját, nem akarja, hogy a Vagány távozzon a párbajról, még akkor sem, ha a beteljesületlen szerelem miatt szenvedni fog.

A barna hajú szépség később Szandikának bevallotta, az első perctől szerelmes Olivérbe, amióta megismerte, csak a férfira tud gondolni, de eddig tiszteletben tartotta Olivér Enikő iránti érzéseit, ezért nem beszélt róla. A Rosszkislány őszinte vallomása azért is meglepő, mert a ValóVilág kezdetén még a szintén párkapcsolatban élő Bécinek vallott szerelmet, majd később a Villába sztárvendégként érkező Király L. Norbit próbálta elcsábítani.

AJÁNLOTT LINKEK:

Anikó inkább szenved, csak Olivér mellett legyen (RTL Klub)
Szandika elfordult Olivértől (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik