Szórakozás

Szandika megerőszakolná Olivért

A Plasztik cica állítása szerint nem szerelmes, de egyre nehezebben tud parancsolni szexuális vágyainak.

Alig pár órával azután, hogy Szandika megkapta a kizárásáról szóló levelet és beszélt megmentőjével, Sanyival, aki végül kikönyörgött számára még egy utolsó esélyt, a szőke villalakó valóban aktivizálta magát: de nem egy közös feladatban, hanem Olivér meghódításában.

A Plasztik cica nem bírta tovább leplezni érzéseit és bevallotta a Villa Vagányának, hogy éjszakánként gyakran fantáziál kettejükről, sőt, kerek perec kijelentette, le akar feküdni Olivérrel. Szandika azt is elárulta, ha Olivért nem várná kint a kedvese, akkor már rég leitatta és megerőszakolta volna a 32 éves dublőrt.

A Villa Vagánya ettől teljesen kikészült, alig tudta megmagyarázni a szőkeségnek, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzá, mint nőhöz. A kialakulóban lévő szerelmi háromszög harmadik tagja, Anikó azonban remekül szórakozott a történteken.

A villalakók szombaton ismét kiválasztják maguk közül azt, akit párbajozni küldenek. Most már egyre többen taktikáznak. Nem feltétlenül arra voksolnak, aki nem szimpatikus, inkább arra, aki veszélyes rivális lehet.

AJÁNLOTT LINKEK:

DRÁMAI ESEMÉNYEK A VILLÁBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik