Szórakozás

Szíj Melinda élő adásban fakadt sírva

Valaki arra áldozza az életét, hogy harcoljon magáért, de én nem vagyok az igazság bajnoka – mondta könnyeivel küszködve az énekesnő a Mokkában.

Tulajdonképpen még el sem kezdődött a beszélgetés a stúdióban, a műsorvezető, Tvrtko az első kérdését – miszerint mikor szokott mosolyogni – szegezte Melindának, mikor az asszonynál váratlanul eltörött a mécses. Hiába kérdezgette Demcsák Zsuzsa kétségbe esve, hogy mi a baj és miért itatja az egereket, Melinda torkán egy hang sem jött ki, nézett továbbra is maga elé könnyes szemmel.

A Megasztár énekese mellett ott ült Joshi Bharat is, aki azért érkezett a felvételre, hogy segítsen Melindának szembenézni belső, lelki problémáival. A népszerű lélekbúvár látva a helyzet drámaiságát, rögtön „munkába” állt, aminek hatására az elérzékenyült győri irodavezető egy kicsit összeszedte magát és pár szóban elárulta: besokallt az utóbbi időben, mert nem akar címlap sztori lenni, nem érdekelte más, csak az éneklés, mikor jelentkezett a Megasztárba. Egyetlen vágya, hogy végre békén hagyják, és nyugodtan élhessen.

Az indiai sorselemző azzal próbálta vigasztalni a megzuhant asszonyt, hogy rávilágított: a mostani helyzet is Isten ajándéka. Melinda azonban ezután sem tűnt boldogabbnak, szerinte ugyanis csak később derül ki: csapás vagy ajándék volt-e ez a helyzet.

AJÁNLOT LINKEK:

Szíj Melinda: áldás vagy átok a Megasztár? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik