Szórakozás

Szörnyű emlékek kísértik a villalakókat

Volt, aki nemi erőszak áldozata lett, mást elhagyott az édesanyja vagy intézetben nevelkedett.

A valóságshow-hősök először a Fókusznak meséltek lelki sérüléseikről, melyeket soha nem fognak elfelejteni.

Gina jó tanuló, bájos, mosolygós kislány volt, ám 15 évesen egy srác az iskolából megkörnyékezte. Ő visszautasította, de a fiú hazafelé menet egy kapualjban várt rá, berángatta egy házba, ahol négy társával együtt megerőszakolták őt. Hányattatott gyermekkora, édesapja alkoholizmusa is hozzájárulhatott ahhoz, hogy később nem találta a helyét, sodródott az árral, és prostituált lett. De önerőből felállt a padlóról, és büszkén vallja, hogy mára szerető feleség vált belőle.

Leonidasz két testvérével az édesapja mellett nőtt fel. Nem volt más választása, mivel édesanyja nem tudott megfelelő körülményeket biztosítani számukra. Ő Görögországba költözött, új családot alapított.

A ValóVilla Rosszkislányát, Anikót a bátyja látogatta meg születésnapján a luxusbörtönben, édesanyja ugyanis jelenleg Németországban dolgozik. A lányt anyukája nevelte fel, így nehezen viseli a hiányát, édesapjáról régóta nem hallott.

Jerzynek gyerekkorában nemcsak nélkülöznie kellett az anyai szeretetet, hanem éhezett is. Édesanyja 16 éves koráig nevelte, de végül intézetbe adta. Később szerette volna újra magához venni a fiát, de Jerzy inkább az intézetet választotta, nem akart visszacsöppenni a nélkülözéssel teli, szeretet nélküli világba.

Szandika rejtélyes múltjáról nem szívesen beszél, barátja, Sándor is csupán annyit árult el, hogy a Plasztikcica szülei elváltak, ezért a lány először édesanyjához költözött, de onnan később áttolta a bőröndjét édesapjához. Sokáig azonban ott sem maradt, végül Sándornál horgonyzott le.

Zsuzsi is őszintén beszélt a múltjáról, mert szerette volna, ha megtudják az emberek, miért volt ingerültebb, feszélyezettebb, támadóbb társainál, ami végül kizárását jelentette a versenyből.
Apukájáról kiderült, hogy pedofil, megrontotta Zsuzsi nővérét, aki akkor még csak 5 éves volt. Felcseperedve Zsuzsi a vendéglátásban dolgozott, egyik alkalommal tőrbe csalták, egy férfi megerőszakolta őt. Párkapcsolatai azóta nem működnek, nem tudott soha közel kerülni senkihez.

AJÁNLOTT LINKEK:

Villalakók, akik szörnyű titkokat őriznek (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik