Szórakozás

VV Zsófi sem először domborít az RTL-en

A kereskedelmi csatorna egyik riportjában a hazánkban egyre inkább terjedő szextinggel kapcsolatban mondta el a véleményét a Villa Naivája – emlékeztetett az egyik internetes portál.

A Házon Kívül tavaly októberi adásában az internetre felkerült intim képekről volt szó, azaz, amikor a bosszúszomjas volt barátok úgy torolják meg sérelmeiket volt kedvesükön, hogy feltöltik a világhálóra a boldog időkben, egymásról készített meztelen fényképeket. De mit tehet ez ellen egy megalázott lány, egy anya vagy a rendőrség? A műsor készítői úgy gondolták, a másik két fiatal mellett vendégszereplőként meghívott Szabó Zsófi majd hasznos tanácsokkal látja el a bajbajutott barátnőket, és érdemi információval szolgálhat generációjának internetes szokásairól.

(Zsófi szereplése a 6. perctől látható!)

Mint arról korábban beszámoltunk, a ValóVilág szereplőinek többsége már korábban is feltűnt a csatorna egyéb műsoraiban. A „Dokik” kategóriájából győztesként kikerült László a Cool Tv-n futó A pokol hete című valóságshow-ban képezte ki Bárdosi Sándorékat Izraelben. A Villa testvérpárjának fiú tagja, a tánctanár Béci szintén az RTL Klubhoz közeli Cool Tv-n mutatkozott be először, Youn G néven rappelt egy fiúbandában. A ValóVilág vagánya, a 32 éves dublőr, Olivér a Megawatt című zenei műsorban szerepelt a Viva TV-n, valamint Angelina Jolie első rendezésében az egyik szerb katona dublőrét alakította. VV Éva sem véletlenül került a „Törtetők” kategóriába, a rendezvényszervező lány több valóságshow-válogatáson is részt vett már, a Viasat3 Bár 2.0 című műsorában pedig ki is próbálhatta magát. Korábban egyébként a pletykák szerint Havas Henrik irodájában dolgozott titkárnőként. A Rosszkislány Anikóval az RTL-en futó A királynő című műsorban találkozhattunk 2009-ben, állatimádó színésznőként mutatták be a szépséget, a Villába azonban már műkörmösként került.

AJÁNLOTT LINKEK:

Való Világ: Zsófi a Házon Kivül-ben (Subba)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik