Szórakozás

VV Éva örökletes betegséggel küzd

A ValóVilág Törtetőjének pánikbetegsége és klausztrofóbiája van.

A Villa nagyszájú szőke vadmacskáját nehezen tudják hova tenni lakótársai. Kétféle személyiség fonódik össze benne, míg az egyik pillanatban fergeteges humorával sziporkázik, és szeretetteljesen ölelkezik, a másikban már magából kikelve, hisztérikusan veszekszik.

Éva egészségügyi problémáiról már korábban is rengeteget lehetett olvasni, több bulvárlap is beszámolt róla, hogy beköltözésekor nyugtató tablettákkal kitömött bugyit szeretett volna a Villába csempészni, de a biztonsági őrök végül elvették tőle.

A Törtető lány édesanyja először a Kiskegyednek nyilatkozott lánya egészségügyi állapotáról, azt mondja, gyermeke családi ágon örökölte betegségét. Az asszony elárulta, pár évvel ezelőtt jelentkeztek először a tünetek, Éva gyenge gyógyszereket kapott, amiket nagyon ritkán kell szednie. Az édesanya elmondása szerint, amikor lánya éppen rossz passzban van, teljesen kifordul önmagából, és gondolkodás nélkül odavág mindenkinek. A szülők már többször is figyelmeztették, hogy próbáljon megálljt parancsolni az érzelmeinek, de eredménytelenül.

Az asszony úgy véli, Éva ugyan érzelmileg közelebb került Alekoszhoz, de ennek valószínűleg csupán a bezártság az oka, éppen ezért kizártnak tartja, hogy a két valóságshow-hős között bármi több kialakuljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik