Szórakozás

VV Laci felelős a Plasztikcica kiborulásáért?

A pszichológus szerint Szandika viselkedése egy teljesen normális reakció volt egy extrém helyzetben.

Mint arról korábban beszámoltunk, Szandika vasárnap váratlanul teljesen összeomlott, percekig nem is sikerült megnyugtatni. Lakótársait sokkolta a hirtelen jött hisztériás roham, Éva sírva fakadt, valamennyi fiú sápadtan leste, hogy mi lesz a szerencsétlen lánnyal.

A puskaporos hangulat azután alakult ki, hogy Alekosz Zsófit hívta párbajra, a Naiva barátai ugyanis összefogtak a görög harcos négyes fogata ellen, és a hangulat a Villában pattanásig feszült. A Plasztikcica már korábban is elmondta, ha tovább folytatódik a két csapatra oszlott társaság harca, akkor ő befejezi, és Ginához valamint Zsuzsihoz hasonlóan elhagyja a luxusbörtönt.

Teljesen normális reakció egy szürreális helyzetben – így magyarázza a pszichológus Szandika kiborulását. A kebelcsoda őrjöngésével kapcsolatban kedden számtalan téves információ látott napvilágot, idegösszeomlásról, lerúgott kamerákról írtak a lapok. A szakember szerint azonban az okokat a Villában zajló pszichológiai hadviselésben kell keresni, Laciból ugyanis Alekosz döntése után kibújt az egykori kommandós.

A villalakók kiválasztásánál közreműködő pszichológus, dr. Hermánné Fogarassy Éva szerint Szandikának nincs szüksége tanácsokra, és egyáltalán nem csodálkozik a lány kiborulásán. Véleménye szerint a reakció teljesen normális volt, a helyzet viszont nem. Laci „háborús” szavainak, úgy, mint például kivégzés, nagyon nagy súlya van, és inkább ez az, ami extrémnek számított.

Az RTL Klub cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint a Plasztikcica lerúgta volna a kamerákat. Kovács Dániel, a ValóVilág főrendezője a Fókusznak elmondta, Szandika sem magában, sem a többiekben, sem a technikában nem tett kárt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kiborulás és pánik a Villában (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik