Szórakozás

Politikusok is megfordultak VV Gina ágyában

Amerikai katonák, csúcson lévő tévésztárok, és honatyák is igénybe vették a ValóVilág egykori Asszonyának szolgáltatásait.

Gina soha nem tagadta, hogy korábban a testéből élt. Nem sokkal azután, hogy beköltözött a ValóVillába, lakótársaival is megosztotta történetét a magyar Pretty Woman. A valóságshow-feleség fiatalon nehéz anyagi körülmények között élt szüleivel, édesapja rendszeresen a kocsmában költötte el a fizetését, így a család segélyekből és az édesanya keresetéből tengődött hónapról hónapra. Gina a kiutat abban látta, ha táncoslánynak áll. Először csak a rúdon tekergett, de később megirigyelte, hogy kollégái több pénzt tesznek zsebre esténként, ezért ő is a prostitúció mellett döntött.

A csinos szőke lány ágyában rengetegen megfordultak. A Bors című napilapnak elárulta, az amerikai ügyfelek soha nem bántották, de a magyarok igen, úgy érezték, bármit megengedhetnek maguknak. Az amerikai katonák ráadásul nagyon ápoltak és remek testfelépítésűek voltak, így Gina azt az íratlan szabályt is megszegte, miszerint a prostituáltak nem csókolóznak.

Az egykori valóságshow-hős elmondása szerint soha nem állt az utcán, tiszta, rendezett körülmények között fogadta a kuncsaftjait, és a vendégkör sem volt éppen átlagos. A család szentségéről papoló politikusok, hírességek fordultak meg nála, állítása szerint sokan megdöbbennének, ha egyszer elmondaná, hogy jelenleg is képernyőn lévő, vezető sztárok közül kik fizettek neki annak idején.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sztárok és politikusok is fizettek VV Ginának a szexért (Bors)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik