Szórakozás

Szandikára pszichológus vigyáz a Villában

A Plasztikcica teljesen összeomlott, őrjöngött és rémisztő botrányt rendezett.

A ValóVilág hétfő esti összefoglaló volt talán az egyik legdrámaibb a valóságshow történetében. A folyamatos veszekedések és üvöltözések már megszokott velejárói a villalétnek, ám olyat nagyon ritkán látni, mikor az egyik játékos teljesen megfeledkezve önmagáról üvölteni és őrjöngeni kezd, rugdosódik, és fel-alá szaladgál az udvaron önkívületi állapotban. Szandikával azonban ez történt.

A lányt annyira sokkolta a Villában kialakult helyzet, hogy végül már az ő lelke sem bírta tovább és kiborult. Lakótársai alig tudták megfékezni. A többieket sokkolta a hirtelen jött hisztériás roham, Éva sírva fakadt, valamennyi fiú sápadtan leste, hogy mi lesz a szerencsétlen lánnyal. A Plasztikcica már korábban is elmondta, ha tovább folytatódik a két csapatra oszlott társaság harca, akkor ő befejezi, és Ginához valamint Zsuzsihoz hasonlóan elhagyja a luxusbörtönt.

(Az ominózus jelenet a 6. perctől látható!)

A Bors című napilap információi szerint a szerkesztőknek a villa orvosát is hívniuk kellett. Az ügyeletes pszichológus megvizsgálta, majd az a döntés született, hogyha Szandika folytatni akarja a játékot, lehetőséget kap rá – árulta el a lapnak Dobsi Adrienn, a műsor sajtófőnöke. A Plasztikcicának azóta is kiemelt figyelmet szentel az orvos. Ha a lány azonban mégis úgy dönt, hogy feladja a játékot, természetesen távozhat – tette hozzá a szóvivő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pszichológus figyeli az őrjöngő Szandikát (Bors)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik