Szórakozás

Csúnyán egymásnak estek a villalakók

A ValóVilág nagy manipulátora, Olivér ismét tett arról, hogy a luxusbörtönben egy percre se álljon meg az élet.

Alekosz szombat esti kihívását komoly stratégiai előkészületek előzték meg. Az elbizonytalanító gépezet már reggel beindult, a tréfa ötletgazdája a Villa vagánya volt, de Éva sem maradt ki a játékból: egy-egy elejtett mondattal sokkolták a többieket, szinte mindenkivel elhitették, hogy esélyes a párbajra.

A folytatásban ismét a manipulációé volt a főszerep: tárgyalóteremmé változott a Villa nappalija. A lakóknak egy bírósági eljárást kellett eljátszaniuk, ahol a vádlott Alekosz volt. A bíró szerepét Éva töltötte be, természetesen nem is lepődött meg senki, amikor a Törtető Gigit javasolta a görög harcosnak párbajtársnak. Ezt követően Laci, Béci, Gigi, Jerzy, Zsófi és Anikó rájöttek, hogy sokkal erősebbek lehetnek, ha összefognak, ezért megalakították a saját klikkjüket. A céljuk rövid és konkrét: ők hatan, Olivérék négyese ellen.

Az érdi biztonsági őr szombat este végül úgy döntött, Zsófival méri össze az erejét. A kihívás után azonban továbbra is harci hangulat uralkodott a Villában, Olivér ugyanis kiterítette lapjait és elárulta, hogy igazából ő irányította az eseményeket a háttérből. Ezen természetesen mindenki kiakadt, majd bűnbakként Évának estek. A legélesebb vita Anikó és Éva között alakult ki, melynek végén Éva sírógörcsöt kapott.

Zsófi és Alekosz január 29-én küzdenek meg a bennmaradásért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen neki szombat este véget ér a verseny.

AJÁNLOTT LINKEK:

HARCI HANGULAT A VILLÁBAN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik