Szórakozás

VV Gina újabb borzalmas titkot árult el múltjából

A ValóVilág egykori Asszonyát öten erőszakolták meg, mikor hazafelé tartott az iskolából.

Gina soha nem tagadta, hogy korábban a testéből élt. Nem sokkal azután, hogy beköltözött a ValóVillába, lakótársaival is megosztotta történetét a magyar Pretty Woman. A valóságshow-feleség fiatalon nehéz anyagi körülmények között élt szüleivel, édesapja rendszeresen a kocsmában költötte el a fizetését, így a család segélyekből és az édesanya keresetéből tengődött hónapról hónapra. Gina jó tanuló volt, azt remélte, hogy majd egyetemre megy és sokra viszi.

Azonban nem sokkal azután, hogy befejezte az általános iskolát, szinte feldolgozhatatlan trauma érte – írja a Bors. Gina hazafelé tartott az iskolából, mikor öt fiú berángatta egy házba, és megerőszakolta. A lánynak végül pszichiáter segített túljutni a borzalmakon, de édesapja soha nem tudott magának megbocsátani, aznap ugyanis neki kellett volna érte mennie, de részeg volt, és elfelejtette – mesélte Szendrey Georgina a lapnak.

A támadókat végül más bűncselekmények miatt tartóztatták le, az egyikük tíz évet kapott, a többi megúszta.

Gina később az egyetlen kiutat abban látta, ha táncoslánynak áll. Először csak a rúdon tekergett, de később megirigyelte, hogy kollégái több pénzt tesznek zsebre esténként, ezért ő is a prostitúció mellett döntött. Öt év után azonban úgy határozott, véget vet addigi életmódjának, és búcsút int az éjszakai életnek. Prostituáltból szerető feleség lett.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Ginát öten erőszakolták meg (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik