Szórakozás

Natalie Portman szabadságra megy a szülés után

A friss Golden Globe-díjas színésznőt megviselte az utóbbi időszak, ezért azt tervezi, gyermeke születése után kis időre visszavonul a filmvászonról.

Portman nyolc filmet készített az utóbbi három évben, így érthető, ha egy kis szabadságra vágyik. „Már nagyon várja, hogy a karrierje helyett végre a családjára koncentrálhasson” – nyilatkozták a színésznőhöz közeli források, akik azt is igyekeztek kiemelni, Portmant fizikailag és érzelmileg is kimerítette a Black Swan főszerepe.

„Sokkal nehezebb volt, mint bármi, amit eddig csináltam” – vallotta be a film kapcsán a színésznő még korábban. „Szeretnék hazamenni és egyedül lenni egy kis ideig, de ezzel a filmmel erre nincs lehetőségem, a szerep egyszerűen nem hagyná.”

A zavart elméjű balerina, Nina Sayer megformálásáért Portmant Golden Globe-díjjal jutalmazták – és sokak szerint biztos befutónak számít a februári Oscar-gálán. Korábban arról szóltak a hírek, hogy szerepet vállalt a Wachowski testvérek szárnyai alatt készülő “Cloud Atlas” című filmben – a színésznő azonban nemrégiben kivonult a projektből.

AJÁNLOTT LINKEK:

Natalie Portman visszavonul a filmezéstől, hogy gyermekével lehessen – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik