Szórakozás

A terhes Natalie Portman úszással tartja karban magát

A 29 éves, friss Golden Globe-díjas színésznő szeretné kiélvezni terhessége minden percét.

„Minden nap úszni járok, mert remélem, hogy a kisbabám megnyugtatónak találja ezt a mozgásformát” – mesélte Portman az UsMagazine.com-nak. A színésznő nagyon belejött az edzésbe az utóbbi időben, a Black Swan főszerepéért 10 kilót faragott le magáról – ami hihetetlen teljesítmény, tekintve, hogy már a film előtt is kislányosan vékony volt.

„Mondtam Darrennek, hogy milyen vicces, hogy először széthajtom magam a kedvéért, most meg miatta hízom, hiszen ő mutatott be a vőlegényemnek. De ez volt a legszebb ajándék, amit csak kaphattam tőle” – nyilatkozta a színésznő a Golden Globe díjátadó előtt.

A zavart elméjű balerina szerepéért Portman vasárnap este a Glóbuszt is besöpörte, köszönőbeszéde pedig nagyon személyes hangvételűre sikerült: „Benjamin, köszönöm, hogy veled folytathatom az életteremtés hagyományát” – mondta Portman a színpadon, majd hozzátette, szerinte vőlegénye fantasztikus színész, hiszen a férfinek azt kellett mondania a film egyik jelenetében, hogy nem akar lefeküdni vele – holott ez nyilvánvalóan nem így volt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Natalie Portman úszással tartja karban magát – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik