Szórakozás

Házasság is lehet Éva és Alekosz románcából?

Olivér kiakadt, hogy a Törtető lelki társának nevezte a görög harcost, mert szerinte ez a szerelemmel egyenértékű.

Alekosz és Olivér között tovább forrnak az indulatok és a megbántott Vagányt egyre rosszabbul érinti, hogy a nagy Négyes felbomlani látszik. Olivér arra panaszkodott Szandikának, hogy kapcsolatuk, olyannyira megromlott, hogy szerinte Alekosz őt fogja kihívni párbajozni.

Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton a szavazók úgy döntöttek, a Villa vadmacskáját akarják a luxusbörtön falain belül tudni. Eva 62 százalékos győzelmet aratott Ildi felett, ezzel pedig mar második párbajgyőzelmét könyvelhette el. Hatalmas volt az öröm, amikor Éva belépett az ajtón arról sem akart beszélni, hogy miért vár rá büntetés, ki akarta élvezni az ováció pillanatait. Azonban a Törtetőnek hamarosan szembe kell néznie tettének szomorú következményével, miután a párbajon az eredményhirdetés után a színpadot elhagyva ugrott szerettei nyakába, születésnapján, február 7-én egyetlen vendég sem érkezhet hozzá a Villába.

A lány egyelőre semmit nem tud a büntetésről, így nyugodt szívvel, felhőtlenül szeretgette meg visszatérte után Alekoszt, és újabb vallomásokkal mélyítették a kapcsolatukat.

Olivér szerint Éva barátjának fel kellett volna állnia és kivonulni a stúdióból, amikor Éva lelki társának nevezte Alekoszt a megmérettetésen, mert szerinte ez a szerelemmel egyenértékű. A Vagány komolyan gondolja, hogy kettejük között kialakulhat valami, még azzal is kecsegtette a barátját, hogy házasság lehet ebből a „bimbózó kapcsolatból”.

A győztes ünneplése egészen hajnalig tartott, a lányok annyira elengedték magukat, hogy egymásra ugrottak a hálóban. Gigi és Anikó egymással játszadoztak a hálószobában.

AJÁNLOTT LINKEK:

TOVÁBB BONYOLÓDIK AZ OLIVÉR-ÉVA-ALEKOSZ HÁROMSZÖG (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik