Szórakozás

Megszólaltak a VV-párbajhősök családtagjai

Testvére szerint Ildikót a médiának szánta a sors, de Éva anyukája is biztos abban, hogy lánya ismét legyőzi lakótársát.

Párbajra készül a Villa egyik legharsányabb lakója. Éva, átérezvén a helyzet súlyát, változtatott eddigi magatartásán. Édesanyja, a Fókusznak adott interjújában elmondta, nem is érti lánya eddigi harsány megnyilvánulásait.

Az asszonynak nagyon fáj az, hogy lánya a tévében nagyhangúnak és kissé közönségesnek tűnik. Szerinte az életben teljesen más. A göndör szöszi játékos a gimnáziumban csaknem kitűnő tanuló volt, történelemből rengeteg versenyen indult, és nyert. Az egyetemre is simán bekerült, jó eredményei voltak, de átmenetileg abba kellett hagynia, ugyanis a család nem tudta finanszírozni a tanulmányait. Évi szereti a barátját és imádja a gyerekeket is. Otthon rengeteget foglalkozott Bencével, húga három éves kisfiával, aki szintén rajong a nagyszájú Törtetőért.

Ildikó igazi kritikusa, de ugyanakkor lelki támasza is egyben, testvére, Beatrix. A nővért Trixi művésznéven nem is olyan rég, piros ruhában láthattuk táncolni az X-Faktor színpadán. A lány ott villantott emlékezeteset, nem éppen tiszta hangjával.

Trixi szerint a húga ugyanolyan művészi beállítottságú, mint ő és családjuk kifejezetten a szereplésre termett. A Törtető korábban a Barátok köztben, egy ötperces epizódszerepben is megmutathatta vélt tehetségét. Beatrix véleménye szerint az a baj, hogy Ildikó bent túlságosan erőlteti azt, hogy szeressék a többiek.

A két valósásághow-hős szombat este méri össze ismét az erejét. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen neki szombaton véget ér a verseny.

AJÁNLOTT LINKEK:

Párbaj előtti esélylatolgatás (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik