Szórakozás

Eltitkolt ValóVilág-videó: Éva a testvérpárt cigányozza (18+)

A kiszivárgott felvételen a Törtető Gigi és Béci etnikai hovatartozására tesz célzást.

Már a ValóVilág legutóbbi kiszavazásán is jelezte Gigi és Béci, hogy nem kívánnak tovább együtt élni Évával a luxusbörtönben, amiért diszkriminatív megjegyzéseket tett a származásukra karácsonykor. Hogy pontosan mi hangzott el a veszekedéskor, nem derült ki, mert az RTL kivágta a jelenetet az esti összefoglalóból. Akkor azzal magyarázták, hogy a veszekedés egyrészt az ünnepi hangulat, másrészt a téma miatt nem került adásba.

Vasárnap ismét összetűzésbe került a három játékos. A Rácz testvérek ugyanis megelégelték, hogy nem kapnak segítséget Évától és Alekosztól, ezért durván kiosztották a lusta párost. A törtető lány szokásához híven teljesen kiborult, mindenkinek Gigit és Bécit szidta, mondván milyen alapon kérnek rajta számon bármit is. A Törtető dührohama később sem csillapodott, és amint az a Youtube-on kiszivárogtatott, az összefoglalóból kivágott felvételen hallható, rasszista jelzőkkel illette a Villa testvérpárját.

“Még mindig jobban nézek ki, mint ő, nincs bennem cigány vér” – fakadt ki Éva Bécire Alekosznak. Később húgára, Gigire megjegyezte: “Szerintem akkora k***** volt az életben, mint az ólajtó”. A Törtető ezután újra Bécit vette elő: “mit ugat nekem, miért pofázik ez a kis cigány gyerek?!” – kérdezte értetlenül. Évát végül Alekosz állította le, aki közölte, még egyszer az ő társaságában ne mondja ezt.

A Hír24 megkeresésére Dobsi Adrienn, az RTL Klub szóvivője elmondta, a szerkesztési elvek miatt bizonyos tartalmak közlése kizárt. Úgy tudja, a Villa szabályzatában nem szerepel olyan kitétel, miszerint tilos a játékosoknak egymás etnikai hovatartozására célzásokat tenni, mivel ez amúgy is alapvető elvárás, ugyanakkor a villalakók viselkedését – lévén, hogy valóságshow-ról van szó – nem tudják szabályozni.

Legutóbb Olivérről került fel a világhálóra egy felvétel, amin a vagány fiú nem éppen dicsérő szavakkal illeti az X-Faktor fiatal énekesét, Vastag Tamást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik