Szórakozás

Törtetők harca: Évát hívta párbajra Ildi

A két villalakó a jövő héten mérkőzik meg a nézők kegyeiért.

Szerda este először fordult elő, hogy két lakó ugyanannyi jelet kapott a kiválasztáskor. Mivel szavazategyenlőség állt fenn, Olivérnek kellett döntenie arról, ki menjen párbajozni Ildi és Éva közül. A Villa Vagánya az utolsóként beköltöző Ildit választotta, így a szőke Törtetőnek kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen a párbajig.

A villalakók már napok óta azt találgatták, hogy vajon ki lesz a tordasi lány választottja. Ildinek minden lakóval van és volt már konfliktusa. A lánytól a hideg futkos társai hátán, hetekkel beköltözése után sem tudott beilleszkedni, a többiek szinte szóba sem állnak vele, ami miatt már többször sírva is fakadt.

A 29 éves aerobik oktató a szombat esti kihívás előtt annyit már előre elárult, hogy nem taktikázik, hanem a szívére hallgat, mikor megnevezi párbajra hívott ellenfelét. ldi három percet kapott arra, hogy elmondja véleményét társairól. A szőke lány kemény szavai és döntése mindenkit meglepett. A villalakók által kiválasztott Ildi úgy határozott, Évával méri össze erejét. A Havas Henriket zaklatással vádoló lány második párbajára készülhet. Egy valóságshow-hőst ugyanis már hazaküldött: a műsor első kiszavazóshow-ján 72%-os győzelmet aratott Leonidasz felett.

A két lány nem először kerül szembe egymással. A ValóVilág válogatóján mindketten a Törtető kategóriában indultak, a beszavazóshow-n a nézők végül Éva mellett döntöttek, így ő költözhetett be a Villába. Ildinek sem kellett azonban sokáig szomorkodnia, a verekedés miatt kizárt Zsuzsi helyét végül vele pótolták.

Január 15-én ketten küzdenek meg a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen neki szombaton véget ér a verseny.

AJÁNLOTT LINKEK:

ÉVÁT VISZI PÁRBAJOZNI ILDI! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik