Szórakozás

Leleplezték a Villalakókat

A Fókusz ellátogatott Alekosz, Szandika és Gombi szeretteihez, hogy kiderüljön igazat mondtak-e, amikor bevallották, mire költenék a milliókat.

Havi egy millió forint, autó és lakás. A jelenlegi 12 villalakó közül egy valaki biztosan elviszi a mesés nyereményt. Hogy ki lesz a szerencsés, azt még egyelőre nem tudni, de a milliomossá válás gondolatával már az összes valóságshow-hős eljátszott.

A ValóVilág szerkesztői csütörtökön elhúzták a mézesmadzagot a játékosok orra előtt. 12 millió forint – ennyi pénzt a játékosok többsége, még nem látott egyben. Az első sokkból felocsúdva, az játékosoknak a titokszobába kellett menniük és arról vallaniuk, hogy mire költenék el a főnyereményt. Szandika a pénzt eldorbézolná, az autót összetörné, a lakást pedig lelakná. Zsófi és Gombi beteg gyermekeken segítene, Alekosz befizetni édesanyját egy wellness hétvégére, míg Gigi és Olivér a jövőjét alapozná meg a hatalmas összeggel.

A Fókusz stábja három játékos hozzátartozóit kereste meg. Alekosz szüleit, Szandika élettársát és Gombi testvérét kérdezték meg arról, hogy szerintük a szeretteik – győzelem esetén – mire költenék a főnyereményt.

A Plasztikcica barátja, Sándor őszintén bevallotta, hogy fogalma sincs Szandika mit venne a milliókból. Mint fogalmazott, a szőkeség imád a mának élni, ezért vagy szétszórná, vagy egy nagyobb dologra fordítaná az összeget.

Az Okostojás szülei szerint fiuk nem dobálná ki a pénzt az ablakon, de abban biztosak, hogy önmagára költené a teljes nyereményt. A görög anyuka és a magyar apuka úgy látszik, mégsem ismerik annyira gyermeküket, hiszen Alekosz ennyire azért nem verné a garast a fogához.

A legnagyobb botrányt lakótársai körében Gombi vallomása okozta. A Szépfiú kezében egy macival, könnyes tekintettel vallott arról, hogy daganatban elhunyt édesapja ápolása alatt rengeteg beteg gyermekkel találkozott a kórházban, ekkor fogadta meg, ha egyszer nagyobb összeget nyer, annak nagy részét a gyógyíttatásukra fordítja. A Villalakók szerint a fiú nem őszinte, úgy látják, hogy állandóan színészkedik, és csak megjátssza az érzelgős hőst.

Gombi bátyja, Ernő azonban szinte szó szerint megismételte öccse szavait: testvére már évekkel ezelőtt elhatározta, ha egyszer jelentősebb összeg üti a markát, akkor azt jótékony célokra fordítja majd.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pénzeső a Való Világban (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik