Szórakozás

Kikészült VV Ildi édesanyja

Az asszony gyógyszereket szed, mert belebetegedett lánya eddigi szereplésébe.

Ildikó karácsonykor költözhetett be a Villába, miután VV Zsuzsit kizárták a játékból verekedés miatt. A beszavazó show-k két legnépszerűbb vesztese közül választottak a nézők, és végül az első párbajt megjárt Éva egykori ellenfelére, a szintén Törtető Ildire adták le a voksukat.

A 29 éves aerobik oktatónak minden vágya volt, hogy villalakó legyen, pár nap után azonban az álom rémálommá változott. A lánytól a hideg futkos társai hátán, hetekkel beköltözése után sem tudott beilleszkedni, a többiek szinte szóba sem állnak vele, ami miatt már többször is sírva fakadt, ráadásul a legutóbbi kiválasztáson ő kapta meg a zöld kendőt.

A villalakók kiközösítése azonban nemcsak Ildit, édesanyját is megviseli. Az asszony nyugtatókon él, annyira felment a vérnyomása a kiválasztástól és attól, ahogy a többiek bánnak a kislányával – írja a Bors című napilap.

Ildi édesapja sem érti, miért közösítik ki társai a tordasi Törtetőt. A lapnak elárulta, lánya higgadt természetű, rengeteget sportol, épp ezért kitartó és az akaratát mindig véghezviszi. Nem tudott még kibontakozni, most kezd magabiztos lenni. A férfi szerint a többi villalakó mind színészkedik és meghazudtolja magát, ezzel szemben Ildi önmagát adja. István úgy véli, lányának már nem lesz ideje bizonyítani, szerinte ugyanis a következő párbajnál alul marad kiválasztottjával szemben.

AJÁNLOTT LINKEK:

Édesanyja belebetegedett Ildi alázásába (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik