Szórakozás

Leszbiorgia a ValóVilág Villájában (18+)

A lányok nem fogták vissza magukat: egymást kényeztették és forró csókokat váltottak.

Óriási bulival ünnepelték vasárnap este a villalakók Olivér visszatérését a párbajról. A fiúk azonnal az alkohol után nyúltak, míg a lányok az üvegezéshez kaptak kedvet. Aki felé fordult a palack nyaka, annak el kellett döntenie, vagy őszintén válaszol egy kérdésre, vagy teljesíti társai kérését. Szandika például azt a feladatot kapta, hogy harapdálja meg Laci fülét és félmeztelenül szaladgáljon a nappaliban, Ildi pedig bevallotta, Jerzyvel szexelne a fiúk közül legszívesebben.

Az esti összefoglalóból azonban néhány pikáns részlet kimaradt. Az egyik internetes portál hívta fel a figyelmünket az alábbi videóra, amin a Villalányok láthatók, amint egymást kényeztetik és forró csókokat váltanak.

Először Anikó és Zsófi esett egymásnak, majd Gigi és Szandika is követte példájukat, és heves nyelvcsatába kezdtek. Az este azonban itt még nem ért véget. A Plasztikcica később azt a feladatot kapta, masszírozza meg Éva melleit. Szandikának sem kellett kétszer mondani, saját kebleivel kényeztette a Törtető melleit, majd nyalogatni kezdte Éva mellbimbóját. A lányok ezután a konyhában folytatták erotikus műsorukat, egy fakanál segítségével mutatták meg, mire képesek a szájukkal.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szandika részegen nyalogatta Törtető Éva mellbimbóját (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik