Szórakozás

VV Olivér térhetett vissza a Villába

A szavazók 54%-a a Vagányt akarta a luxusbörtön falain belül tudni, így Kristóf búcsúzni kényszerült a ValóVilágtól.

Vasárnap este zajlott a valóságshow negyedik szériájának második kiszavazása. A hangulat a Villához hasonlóan a stúdióban is feszült volt: folyamatosan beszóltak egymásnak a párbajozók, mindegyikük azt remélve, neki kedvez majd a szerencse és este már újra lakótársaival lehet.

Olivér mellett barátja, Alekosz, Kristóf mellett pedig Laci kampányolt a luxusbörtönben. A villalakók többsége a Vagány fiút várta vissza, nem volt ez másképp a nézőkkel sem, a szavazók 54%-a döntött Olivér mellett. A ValóVilág 4 második kiesője így Kristóf lett.

Gina korábban kijelentette, ha párja kiesik a játékból, ő is utánamegy, kerül, amibe kerül. A villalakók ezért szombaton azt a feladatot kapták, hogy néhány mondatban fogalmazzák meg, mi a véleményük arról, hogy fel akarja adni a versenyt. A házaspár női tagját szinte mindenki marasztalta, Gina pedig egyelőre úgy tűnik, hallgat társaira.

A Villában szombaton a csóké volt a főszerep: mint ahogy azt korábban láthattuk, Anikó már-már önkívületi állapotba került Király L. Norbi csókjától, de nem ez volt az egyetlen romantikus pillanat, ugyanis elcsattant a várva várt csók Gigi és Jerzy között is. A Szépfiú és a Testvérpár lány tagja egy ideje már szemmel láthatóan többet érez egymás iránt, mint barátság. Valószínűleg a lakótársaik és a kamerák közelsége miatt azonban eddig visszafogták magukat.

AJÁNLOTT LINKEK:

OLIVÉR NYERTE A PÁRBAJT! (RTL Klub)
A ValóVilág hivatalos oldala

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik