Szórakozás

Fél mázsát fogyott a Fekete Vonat énekesnője

Fatima másfél év alatt 56 kilótól szabadult meg.

Tizenhárom éve annak, hogy egy háromfős fiatal csapat óriási sikereket ért el a magyar zenei világban Fekete Vonat néven. L.L. Junior népszerűsége azóta is töretlen, Beat és Fatima azonban eltűnt a közéletből, az énekes lány azonban most a külföldi élet és egy nagy fogyás után a visszatérés mellett döntött – számolt be a TV2 Aktív című műsora hétfő este.

A Fekete Vonat a „Forró a vérem” című slágerével robbant be a hazai poppiacra, és lett hirtelen országszerte népszerű még 1998-ban. Ám sikereik csúcsán két dupla platina-, és egy aranylemez után mégis úgy döntöttek, hogy feloszlatják a csapatot.

Fatima a sikerek után külföldön kezdett új életet. Megjárta Amerikát, Németországot, Hollandiát, jelenleg Londonban él, ahol a nyelvtanulás mellett alkalmi munkákat vállal. Közben az énekesnő titokban már négy éve a visszatérésre készül, az elmúlt egy hónapot éppen ezért itthon töltötte, és gőzerővel dolgozott szólólemezén és első videóklipjén. Kirobbanó formáját a rengeteg munkának, a lemondásnak és egy műtétnek köszönheti. Az énekesnő másfél év alatt 56 kilótól szabadult meg a gyomorgyűrű segítségével, ám még további 20 kilót szeretne leadni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fatima 56 kilóval könnyebben ”vonatozik” vissza (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik