Szórakozás

Vastag Csaba győzött, előzetesben Koltai fia, apa lett Elton John [December – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvárhíreit.

Vastag Csaba az X-Faktor győztese

Anglia legsikeresebb szuperprodukciója augusztus végén indult hódító útjára Magyarországon. A versenyzők egy ország kedvencei lettek, hétről-hétre nőtt a rajongótáboruk, és soha nem látott siker övezi őket még most is. A döntők döntőjében, december 19-én a nézők végül a veszprémi fiút választották a tehetségkutató legjobb énekesének, a fináléban Takács Nikolasszal kellett megmérettetnie magát.

Tolvai Renáta nyerte a Megasztárt

Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor után Tolvai Renátát választották az év hangjának a tehetségkutató ötödik szériájának gigaprodukciójában. A nagyváradi lány Kökény Attilával csapott össze, és a nézők véleménye alapján végül ő lett a befutó. Reni az arany mikrofon mellett többek között hazavihette a Hyunday márkájú nyereményautót, egy évig luxuslakásban lakhat, és saját szólólemezt készíthet.

Előzetes letartóztatásban Koltai Róbert fia

A nagy nevettető fiát, P. Koltai Gábort november végén vették őrizetbe. Csalással, adócsalással, magánokirat-hamisítással gyanúsítják. Az eddigi adatok szerint az általa vezetett – mozifilmek forgalmazásával, értékesítésével foglalkozó – társaságok offshore cégek beiktatásával, illetve fiktív számlák felhasználásával 4,2 milliárd forinttal rövidítették meg a költségvetést. P. Koltai Gábor több céget is irányított. Nevéhez többek között olyan filmek fűződnek, mint a Megy a gőzös, a Világszám, vagy a hamarosan elkészülő Magic Boys.

Kokaint szívott és whiskeyt ivott Stohl a baleset előtt

A színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie kedden a Budakörnyéki Bíróságon. A színész a vád szerint 2010. május 8-án hajnali 4 óra tájban a Fótra vezető főúton Subaru Forester típusú, négykerék-meghajtású gépkocsijával a megengedett sebességet túllépve, körülbelül 115-120 kilométeres óránkénti sebességgel haladt, amikor a szeszesitaltól befolyásolt állapota miatt átlépte a záróvonalat, és egy szemben szabályosan közlekedő gépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a sérült Citroen az árokba csúszott; ezután még egy autóval karambolozott a színművész. Az előzményekről Stohl azt vallotta, hogy a Nemzeti Színházban az előadás után fehérbort ivott, később, hajnaltájban whiskeyt és megint bort ivott, és valamikor kokaint is fogyasztott. A tárgyalás során a műsorvezető a baleset minden áldozatától külön-külön is bocsánatot kért, sajnálkozását kifejezve. A Stohl-per tárgyalása további tanúk és szakértők meghallgatásával 2011. március 31-én folytatódik, amikor ítélet is lehetséges.

Meghosszabbították Hagyó előzetes letartóztatását

Jogerőssé vált decemberben Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatásának meghosszabbítása, a Fővárosi Bíróság ugyanis elutasította a politikus fellebbezését. A Pesti Központi Kerületi Bíróság korábban a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt döntött úgy, hogy az egykori városvezetőnek 2011. február 17-ig börtönben kell maradnia, ezt a határozatot hagyták helyben.

Életfogytiglant kapott a móri bankrabló

A móri mészárlás miatt másodfokon is életfogytiglanra ítélte Weiszdorn Róbertet a Fővárosi Ítélőtábla december 9-én. A feltételes szabadlábra helyezés legkorábbi időpontját azonban 30 évről 40 évre változtatták. A szigorítást a bíró azzal indokolta, hogy a nyolc ember életét követelő bankrablást nem csupán nyereségvágyból több emberen elkövetett emberölésnek minősítették, hanem előre kiterveltnek is. Az ítélet jogerős.

Németh Kristóf házassága válságban

Négy és fél évnyi együttlét után, tönkrement Németh Kristóf és felesége, Nikolett kapcsolata. A pár körülbelül egy hónapja döntött úgy, hogy kis időre különköltöznek egymástól. Úgy érezték, hogy megrekedt a kapcsolatuk, ezért az orvosnak készülő lány egy kis szünetet kért. A Barátok közt sztárja továbbra is küzd feleségéért és kisfiúkért, hogy újra egy családot alkossanak, de azt még ő sem tudja, vajon „happy enddel” zárul-e történetük. Hozzátette: addig fog csak harcolni, amíg azt látja, Niki is partner ebben. Lócira addig is felváltva vigyáznak a szülők, és próbálják megóvni minden kellemetlenségtől.

Új szívet kapott egy hatéves fiú

December közepén sikeres szívátültetésen esett át az a hatéves kisfiú, akit 264 napja műszívvel tartottak életben. A beavatkozást a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben hajtották végre kedden éjszaka. A kórház tájékoztatása szerint a kisfiú állapota stabil. A szülők egy hónapja levélben kértek segítséget az egészségügyi döntéshozóktól. Máténak ugyanis egyre rosszabbak voltak az esélyei a sikeres szívátültetésre, ugyanis Magyarországon kevés szervet ajánlanak fel, és egyetlen országgal sincs megállapodás szervcseréről. A 6 éves kisfiú volt 2007. óta a 14. gyermek, akin szívátültetést hajtottak végre. Azt viszont nem tudni, hogy végül Magyarországról vagy külföldről kapott-e új szívet.

Felállították az ország karácsonyfáját

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Erdőhorvátiból származó 15 méter magas fenyőfa lett az ország idei karácsonyfája, amelyet most is a Kossuth téren állítottak és díszítettek fel a tűzoltóság segítségével.

Eljegyezték Reese Witherspoont

Az Oscar-díjas színésznő kezét karácsonykor kérte meg ügynök pasija. A 34 éves Witherspoon januárban kezdett randizgatni az őt reprezentáló kreatív ügynökség egyik alkalmazottjával, a 40 éves Jim Toth-tal – röviddel azután, hogy véget ért kétéves kapcsolata Jake Gyllenhaalal. Witherspoon sajtósa szerint a pár elmondhatatlanul boldog, és már alig várják, hogy elkezdhessék közös életüket

Apa lett Elton John

Gyermeke született karácsonykor egy béranyától a világhírű zenésznek és partnerének. A baba a Zachary Jackson Levon Furnish-John nevet kapta. A most 63 éves Elton John a kilencvenes évek eleje óta él együtt David Furnish kanadai filmessel, akivel 2005-ben hivatalossá is tették kapcsolatukat. A béranyával kötött megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Meghalt a Boney M énekese

Holtan találták szentpétervári hotelszobájában Bobby Farrellt december 30-án. A karib-tengeri Arubán született előadó holttestét a szentpétervári Ambassador hotel egyik munkatársa fedezte fel. Az ügyészség szerint nincs arra utaló jel, hogy a Boney M énekese erőszakos halált halt volna. Farrell holttestét az ágyában fekve találták meg. Azt egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a halálát. Az orosz ügyészség nyomozást indított az okok kiderítésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik