Szórakozás

Ördög Nóri esküvője, Stohl vádlott lett, elhunyt Bánffy György [Bulvár – Szeptember]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvárhíreit.

Ördög Nóra titokban férjhez ment

A műsorvezető és párja, Nánási Pál fotós szeptember elején teljes titokban mondta ki a boldogító igent Tihanyban. A szemtanúk akkor azzal kürtölték tele a sajtót, hogy Ördög Nóra áldott állapotban van, mondván, gömbölyödő pocakkal látták oltár elé állni. Az RTL Klub arca azóta is kitartóan cáfolja a terhességéről szóló, újra és újra felröppenő pletykákat.

Claudia ismét egy nős férfit szeret

Liptait a TV2 székházától nem messze, egy mellékutcában látták csókolózni egy férfival szeptemberben. Nem sokkal később kiderült, hogy az új kedves Claudia kollégája, a Mokka egyik szerkesztője, B. Péter, aki ráadásul nős, van egy kisgyermeke, és a felesége akkor hét hónapos terhes volt a második babájukkal. A titkos románc bombaként robbant a sajtóban, a műsorvezető pár hétre rá szakított is a férfival, aki utólag tisztázta a helyzetet feleségével, és megbeszélték, hogy együtt maradnak.

Stohl András vádlott lett

Vádemelési javaslattal továbbította a Dunakeszi Rendőrkapitányság a színész-műsorvezető nyomozati anyagát az ügyészségnek szeptember végén. Stohlt az ügyészség súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja. A népszerű műsorvezető december 14-én állt először a vádlottak padjára, ítélet azonban csak a következő tárgyalási napon, március 31-én várható.

Összetörte magát Presser Gábor

Presser szeptember elején szenvedett balesetet, mikor az erdőben biciklizve megcsúszott az esőtől felázott avaron, és egy hatalmasat esett a csípőjére. A Kossuth-díjas művész úgy gondolta, hogy elegendő lesz a saját maga által nyújtott elsősegély, de a fájdalmak nem múltak, így kénytelen volt szakemberhez fordulni.

Meghalt Bánffy György

Szeptember 3-án, életének 83. évében elhunyt Bánffy György. A Kossuth-díjas színművész csaknem négy évtizeden át volt a József Attila Színház tagja. Sok száz színdarabban, több mint ötven játékfilmben nyújtott emlékezetes alakítást. A közönség többek között Shakespeare Lear királyaként, Othello-ként, vagy a Liliomfi Szilvay professzoraként emlékezhet rá. Bánffy György a magyar nyelv szerelmese volt, színeszek generációit oktatta a szép kiejtésre.

Búcsú Szenes Ivántól

Szeptember 13-án, 87 éves korában meghalt Szenes Iván író, dalszövegíró, zeneszerző, dramaturg, érdemes művész. Szenes Iván minden idők egyik legtermékenyebb magyar szövegírója, csaknem kétezer dalszöveget írt, köztük több slágert. Olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint az “Úgy szeretném meghálálni”, a “Kicsit szomorkás a hangulatom”, vagy a “Nemcsak a húszéveseké a világ”. Dalait énekelte többek között: az Apostol együttes, Szécsi Pál, Hofi Géza, Cserháti Zsuzsa.

Megkéseltek egy 17 éves Újpest-szurkolót

Szeptember 11-én megkéseltek egy szurkolót az Újpest-Ferencváros-labdarúgó-mérkőzés előtt. A 17 éves fiatalt Újpesten, az Árpád úton, egy szurkolói verekedésben szúrhatták meg. Súlyos állapotban került az Árpád Kórházba. A mérkőzést egyébként rendbontás miatt többször meg kellett állítani. Az Újpesti Szusza Ferenc Stadionban megrendezett rangadón állt a játék füstbombák, berohanó magányos szurkoló és rendbontó fradi drukkerek miatt. A meccset az Újpest 6:0-ra nyerte. Ilyen nagy különbséggel korábban még sosem nyertek a lilák a Fradi ellen.

Roberto Carlos fia Győrben focizik

A 125-szörös brazil válogatott gyermeke a győri ovifocisok edzéseire jár – írta a Bors című napilap szeptemberben. Cristofer Roberto da Silva Horváth októberben múlt négyéves, de már focizik, a két évvel idősebbek edzéseit látogatja. Édesanyja, Horváth Alexandra egy budapesti Formula-1-es futamon találkozott a világbajnok brazil futballistával. A kapcsolatból született Cristofer, és bár Alexandra már nincs együtt a focistával, a híres apuka interneten tartja a kapcsolatot a családdal.

Michael Douglas állapota rosszabbodik

A kétszeres Oscar-díjas színészt augusztusban diagnosztizálták gégerákkal. Az orvosok nyolchetes kezeléssorozatot írtak elő neki. A kemoterápia első, riasztó jelei szinte azonnal nyomot hagytak a sztáron, több kilót fogyott és mintha 10 évet öregedett volna a kezeléseknek köszönhetően. Az orvosok azonban bizakodóak Douglas állapotát illetően, és teljes gyógyulásra számítanak.

Elhunyt Tony Curtis

A magyar származású 85 esztendős filmszínész halálhírét lánya, Jamie Lee Curtis erősítette meg szeptember végén. A 130 alkotásban szerepelt, 1959-ben Oscar-díjra jelölt, kétszeres Golden Globe-díjas magyar származású hollywoodi színészlegendát olyan vígjátékokban láthattuk, mint a Minden lében két kanál és a Van, aki forrón szereti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik