Szórakozás

Robert De Niro Orbánéknál, átverték Jolie-t, elpusztult Paul [Október – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvárhíreit.

Orbán Viktornál járt Robert De Niro

A Parlamentben fogadta Robert De Niro világhírű filmszínészt Orbán Viktor októberben – derült ki a miniszterelnök Facebook-oldaláról. “Szarvasvadász a Parlamentben. Kapott egy jó kávét. A Parlament pedig elbűvölte” – írja bejegyzésében a kormányfő. Miközben megtekintette az Országházat, a sztárt az Orbán család hölgy tagjaival is lefotózták. Robert De Niro az általa is birtokolt Nobu étteremlánc legújabb egységének megnyitójára érkezett Budapestre. Az egyik belvárosi luxusszálloda aljában létrehozott japán vendéglőt üzlettársa Andy Vajna filmproducer irányítja.

Előzetesben Geréb Ágnes

Őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba helyezték októberben Geréb Ágnest, miután újra kellett éleszteni egy csecsemőt egy otthonszülésnél. Az újszülöttnek nem volt légzése és elégséges vérkeringése. Az életmentésbe bekapcsolódott a speciális gyermek-mentőorvosi kocsi és a koraszülöttmentő személyzete is. Az anyát és a gyereket is kórházba vitték a mentők. Geréb Ágnes ellen már többször volt büntetőeljárás az általa levezetett otthonszülések közben történt halálesetek, illetve egészségkárosodások miatt.

Hagyó 45 kilót fogyott a börtönben

Hagyó Miklós a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben tölti mindennapjait, ahol napi háromszor étkezhet, kétszer meleg ételt kap, egyszer hideget. Az étkezésre 20-20 perce van. A Bors című napilap információi szerint a volt főpolgármester-helyettesnek egy meg nem nevezett betegsége miatt diétás étrendre lenne szüksége, de a börtönben emiatt nem főznek neki külön, így főleg kukoricás kenyeret és rizst fogyaszt. A lap úgy tudja, Hagyó kórosan lefogyott a rácsok mögött, májusi letartóztatása óta negyvenöt kilótól szabadult meg.

Pár órán múlt Pataky Attila élete

Az EDDA énekese éppen otthon tartózkodott, mikor egyik reggel arra ébredt, hogy alig kap levegőt, és a mellkasán erős nyomást érez. Az énekes azonnal a körzeti orvoshoz rohant, aki miután megcsinálta az EKG-vizsgálatot, rögtön látta, nagy a baj. A szakember szerint, ha Pataky nem került volna pár órán belül kórházba, és nem műtik meg, akár meg is halhatott volna.

Kitálalt Liptai édesapja

Tulajdon apja hozta kellemetlen helyzetbe a csinos műsorvezetőt. Liptai József október végén ugyanis azt nyilatkozta különböző lapoknak, hogy lányával már gyerekként sem volt könnyű. Mint mondta, verekedős, nehezen kezelhető fiatal volt, akitől társai is féltek. A TV2 arca és apja között régóta tudni, hogy nagyon rossz a viszony. Liptai korábban a Napló kamerái előtt mesélt gyerekkoráról, azt állítva, hogy apja borzasztóan bánt vele és édesanyjával. Verte és terrorizálta őket, sőt még az is előfordult, hogy napokra bezárta a szobájába.

Előkerült a Marsi-Palik házaspár

A Kiskegyed egyik olvasója októberben arról számolt be, hogy egészen biztosan a hónapok óta eltűnt házaspárt látta Ausztrália egyik óceánparti strandján Queensland közelében, ráadásul már nem először. A lapnak elmesélte, az egyik étterem teraszán figyelt fel Palik jellegzetes hangjára, amint feleségével és két kisfiával ebédelt az egyik asztalnál. Az elmúlt hetekben pedig többször látta Lacit golfozni, Anikó pedig gyerekeivel játszik a strandon. Palik kilenc év után állt fel a Hungaroring igazgatói székéből és a közéletből is kivonult feleségével. Augusztus óta elérhetetlenek.

Angelina Jolie-t másfél millióval lopta meg egy portás

A világsztár októberben bérleti szerződést kötött a IX. kerületi Tűzoltó utca egyik épületére, mert annyira megtetszett neki a romos ház, hogy mindenképpen itt szerette volna forgatni készülő filmje egyik jelenetét. Jolie csak azt nem tudta, hogy a papírokat nem a tulajdonos, hanem a létesítmény portása írta alá. Az átverésre végül akkor derült fény, mikor a tulajdonos tudomást szerzett róla, hogy a világsztár hétfőtől náluk forgat. Bár a kapuőrt azóta már kirúgták, a bérleti szerződés ára nem került meg, mert a portás hamar elköltötte azt. Így Angelina kénytelen volt másodszor is kifizetni a másfél millió forintot.

Elkészült Katy Perry budapesti klipje

A Fireworks című klipet szeptember végén forgatták hazánkban. A magyar főváros főbb látványosságait is felvonultató videoklipben mintegy 250 fiatal táncol együtt napjaink egyik legnépszerűbb amerikai énekesnőjével, miközben ő szikrákat szór a kebleiből, majd azokat a többiek is meggyújtják, hogy belőlük újabb szikrák röpködjenek. A klipben szerepel még egy daganatos kisfiú is, aki a Heim Pál kórház ablakából figyeli a tűzijátékot.

Megválasztották Miss World 2010-et

A rangos szépségversenyt október 30-án tartották a dél-kínai Hajnan-szigeten lévő Szanja tengerparti üdülőhelyen. A Miss World idei – sorrendben 60. – döntőjén a világ 120 országának szépségei vettek részt. A döntőben végül az amerikai versenyző, Alexandria Mills diadalmaskodott, a második helyezett a botswanai jelölt, a harmadik pedig Miss Venezuela lett. A Magyarországot képviselő Kaló Jennifer nem került a legjobb húsz közé.

Mariah Carrey anyai örömek elé néz

Régóta folytak a találgatások, vajon a világhírű énekesnő terhes, vagy csak meghízott. Carrey azonban véget vetett a pletykáknak, és október 28-án az NBC reggeli műsorában sugárzott interjújában férjével, Nick Cannon rapperrel együtt jelentette be, hogy várandós és hamarosan ikrei születnek.

Megszülettek Celine Dion ikrei

A 42 éves énekesnőnek novemberben kellett volna világra hoznia babáit, ám a fiúk egy hónappal korábban születtek. Celine Dionnak és 68 éves férjének, René Angelilnek már van egy fiuk. Sajtóinformációk szerint a sztár mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe.

Elhunyt Solomon Burke

Október 10-én, az amszterdami reptéren halt meg Solomon Burke amerikai soulénekes. A 70 éves zenész Hollandiában lépett volna föl, ám életét vesztette, miután leszállt a Los Angelesből érkező gépe. A soul királyának is nevezett Burke első lemeze a hatvanas évek elején jelent meg. Pályája során számos világsikert aratott dalt írt. Legkedveltebb számai az Everybody Needs Somebody to Love, és a Cry To Me. Burke 2003-ban Grammy-díjat kapott.

Elpusztult Paul, a csodapolip

Az oberhauseni állatkert akváriumának közleménye szerint “a gondozók szomorúan fedezték fel október 25-én éjszaka, hogy a világhírűvé vált állat kimúlt”. Paul azzal lett a közönség és a média kedvence, hogy minden előrejelzése bejött a foci-világbajnokság idején. Paul nem csak a németek mérkőzéseinek kimenetelét találta el (utoljára azt, hogy Löwék a bronzmeccsen legyőzik Uruguay együttesét). Jól tippelt a németek nélkül zajló döntő kimenetelére is, hiszen előre “látta”, hogy a spanyolok lesznek a világbajnokok. A vébé után az állatkert bejelentette, hogy Paul visszavonul, gondozói ugyanis úgy látták, nyugalomra van szüksége, elege van a tévékamerákból, a villanó vakukból. Paul ezt követően nem foglalkozott semmiféle jóslattal, legyen szó futballról, politikáról, gazdaságról, életmódról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik