Szórakozás

Meghalt Liptai édesanyja, megszületett Hajdú kisfia, Jolie-ék Budapesten [Augusztus – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvárhíreit.

Elhunyt Liptai Claudia édesanyja

A csinos műsorvezető édesanyja több egészségügyi problémától is szenvedett, mert fertőzött vért kapott korábban egy autóbaleset utáni vérátömlesztéskor. Vélhetően ennek köszönhető, hogy teljesen tönkrement a mája, amely végleg felmondta a szolgálatot. A színésznő hetekig rejtette magába a mély gyászát, csak a legközelebbi barátai tudták, hogy elveszítette édesanyját.

Meghalt egy magyar katonanő Afganisztánban

Egy magyar katonanő meghalt, társa életveszélyen, másik kettő pedig súlyosan megsérült Afganisztánban, amikor támadás érte a konvojukat. A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint Pol-e Khumritól északnyugatra, 20 kilométerre egy robbanást követően több oldalról vették össztűz alá a csapatot. Később, szeptembert 7-én a katonanő súlyosan sérült társa a Honvédkórházban halt bele sérüléseibe. A katonák éppen hazautaztak volna.

Megszületett Hajdú Péter fia

Dávid augusztus 19-én látta meg a napvilágot, és a boldog apuka – mint első gyermeke születésénél – most is bent volt a szülőszobában. A pici a második gyermeke a műsorvezetőnek és feleségének, Sarka Katának, első gyermekük, Noémi másfél éves.

Bálint Antóniát elhagyta gyermeke apja

Magára maradt gyermekével Bálint Antónia. Az egykori szépségkirálynőt megviselte a hír, hogy kislányának édesapja, Földesi-Szabó László más nők oldalán is keresi a boldogságot. Antónia évekig kitartott kislánya apja mellett. Akkor is, amikor Földesit az Egymásért, Egy-másért Alapítvány elnökeként csempészettel és milliárdos sikkasztással vádolták meg, majd előzetesbe került. A férfit a napokban ítélték 7 év börtönbüntetésre, de megszökött a bírósági ítélethirdetésről, ezért nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Újraindul a ValóVilág

Augusztusban jelentették be, hogy hét év után, ősszel visszatér az RTL Klubra a magyar valóságshow-történelem legnépszerűbb szériája. A lehetséges műsorvezetők között már akkor felmerült Stohl András és Lilu neve, ám később a csatorna többször is utalt rá, hogy jól bevált, népszerű arcukkal, Sebestyén Balázzsal képzelik el a sikerprodukciót. Az RTL végül az első adásban dobta be nagyágyúját, a május elején ittas és drogos állapotban súlyos autóbalesetet okozott színészt, aki egy dallal is készült nagy visszatérésére, a Manhattan “Rossz vagyok, de használható” című számával debütált.

Budapesten keres lakást Angelina Jolie és Brad Pitt

Budapesten keresett otthont ősszel indult filmje forgatásának idejére Angelina Jolie és Brad Pitt. A pár végül Budán találta meg maga és családja számára az ideiglenes álomotthont, míg Magyarországon tartózkodtak. A máriaremetei ház napkollektorokkal, úszómedencével, szaunával, borospincével, teremgarázzsal, tíz szobával és több tízmilliós berendezéssel volt ellátva. A luxusingatlant a pletykák szerint havi 3,5 millió forintért bérelte a sztárpár.

Nem döntött csúcsot a Sziget

A mínusz egyedik nap, azaz a Kispál és a Borz búcsúkoncertjének kivételével 382 ezren mentek el idén a Sziget Fesztiválra. Ezzel ugyan nem dőlt meg a tavalyi, 390 ezres rekordlátogatottság, de nem sokkal maradt el ettől. Az utolsó napon 69 ezren szórakoztak a fesztiválon, ezzel ez lett idén a második leglátogatottabb nap; a legtöbben, 72 ezren, a szombati napon voltak a Szigeten.

Letartóztatták Paris Hiltont

Az amerikai sztár egy barátja autójában ült Las Vegasban, amikor a város utcáin leintették őket a rendőrök, mert marihuánafüst szállt ki a kocsiból. Paris kisasszony hajnali 2-től délelőtt 10 óráig előzetesbe került, majd óvadék ellenében távozott.

Apai örömök elé néz Orlando Bloom

A színész és modell kedvese, Miranda Kerr augusztusban mondta ki a boldogító igent, nem sokkal később pedig már be is jelentették, hogy gyermeket várnak. A pár első közös gyermeke várhatóan januárban érkezik.

Elvált Tiger Woods

A világ első számú golfozójáról autóbalesete nyomán derült ki, hogy megcsalja a feleségét, a svéd Elin Nordegrent. Woods és Nordegren 2004 októberében házasodott össze Barbados szigetén. A szexbotrány dollármilliós veszteségeket okozott a golfozónak szponzori pénzekben, és öthavi kényszerű távollétet a versenyzéstől; ebből két hónapot terápián töltött egy mississippi klinikán, megpróbálva megmenteni a házasságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik