Szórakozás

Befuccsolt Bajor étterme, C. Ronaldo apa lett, Lindsay Lohan rács mögött [Július – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvárhíreit.

Csődbe ment Bajor étterme

A válság miatt a drága ételeket nem tudták már megfizetni a Kicsihudzár vendégei. Bajor Imre cégtársa üzletrészét kivásárolva megpróbálta megmenteni az éttermet, de ezzel teljesen eladósodott. Idegösszeomlásához is feltehetően nagyban hozzájárult üzleti vállalkozásának csődje, amit hitelből próbált megmenteni.

Ganxsta Zolee-ról hidat neveztek el

Az ismert rapperről neveztek el egy hidat Miskolc belvárosában. “Ganxsta Zolee híd, 100 méter” – áll egy táblán a miskolci Perecesen, amelyet engedély nélkül szereltek fel ismeretlenek. Az ott élőket megosztja a felirat, de nem haragszanak.

Kipakolták Zalatnay Sarolta lakását

Az énekesnő összes bútorát elszállították a végrehajtók emberei júliusban, miután harmadszor is jogerőssé vált, hogy Cini 23 millió forinttal tartozik. A bútorokat két hitelező miatt vitték el, és szinte mindent kipakoltak a lakásból. Csupán a házban lakóként bejelentett személyeknek hagytak ott ágyat, széket, egy tányért, evőeszközt, egy télikabátot és három pár cipőt.

Elhunyt Kállai Ferenc

A Kossuth-díjas, Érdemes Művész életének 85. évében, hunyt el. Szinte lehetetlen felsorolni Kállai Ferenc valamennyi színházi szerepét: végigjátszotta majdnem a teljes Shakespeare-repertoárt. Emellett számos filmben is emlékezetes alakítást nyújtott: legismertebb szerepe Pelikán József, gátőr a Tanú című filmben.

Kocsis Korinna az idei Anna-bál szépe

Egy húszéves jákfai diáklány lett a 185. füredi Anna-bál szépe. Kocsis Korinna elmondta: gyermekkori álma volt, hogy részt vegyen a bálon. A meghívást párjától kapta. Mivel kozmetikusnak tanul tervei között szerepel a szépségiparban dolgozni, akár modellként is. Korinna első udvarhölgye a 17 éves győri Borkai Petra, második a 19 éves balatonalmádi Piedl Anna lett.

Cristiano Ronaldo apa lett

A kisfiú a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság idején, június 17-én jött a világra. A gyerek anyja – akinek neve nem ismert – lemondott szülői jogairól a futballista javára, amiért cserébe 10 millió dollárt, vagyis több mint 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett a Real Madrid világhírű támadója. Az anya személyét illetően rögtön megkezdődtek a találgatások, a brit Mirror című lap szerint egy pincérnő szült gyermeket Ronaldónak, akivel a labdarúgó még tavaly ősszel keveredett egyéjszakás kalandba Los Angelesben.

Lindsay Lohant elítélték

Lohant július 6-án ítélte 90 napos börtönre és további 90 napos rehabilitációra a bíróság, amiért megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit, egy 2007-es ittas vezetés és droggal kapcsolatos ítélet kapcsán. A színésznőt 13 nap után szabadon engedték, és egy rehabilitációs klinikára szállították.

Seal Pécsett lépett fel

Pécsett koncertezett Seal július 13-án. Kétórás koncertet adott az Expo Centerben. Régi slágerekkel és a készülő lemezéről való dalokkal várta a közönséget a baranyai megyeszékhelyen.

Pert nyert Angelina Jolie és Brad Pitt

A brit News of the World még januárban címoldalon hozta azt a hírt, miszerint a sztárok útjai elválnak, és már tárgyalnak a vagyonmegosztásról is. A cikkben egy válóperes ügyvédre hivatkoztak, aki azonban később elmondta, hogy soha nem is találkozott a párral. Az álhírt a világ számos újságja, internetes lapja, tévé-és rádiócsatornája átvette, kész tényként kezelve azt. Még a per előtt Jolie és Pitt levélben is kérte az újságot, hogy vonják vissza a hazugságaikat, de ezt a lap szerkesztői nem tették meg. A bíróság által megítélt kártérítés teljes összegét jótékonysági célokra ajánlották fel.

Letartóztatták George Michaelt

Egy meleg fesztiválon vett részt Londonban a 47 éves popsztár, ahol jócskán felöntött a garatra. George Michael ezután terepjárójába ült, amellyel egy üzlet kirakatába rohant. Az énekest őrizetbe vették, és ittas vezetés miatt eljárást indított ellene a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik