Szórakozás

Balázs lenyomta Bucit, Kovács Ági férjhez ment, Sheent elítélték [Június – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvárhíreit.

Sebestyén Balázsra cserélték Stohl Andrást

Stohl András egy videó interjúban jelentette be az újságíróknak júniusban, hogy utódja egy tehetséges, vicces és nagyon okos műsorvezető lesz a Magyarországon először debütáló X-Faktor című produkcióban. Az RTL Klub azután döntött a színész mellőzéséről, hogy májusban ittasan és bedrogozva okozott balesetet.

Ítélet a diósdi maffiaperben

Ítéletet hirdettek júniusban a diósdi kettős gyilkosság ügyében. Volt, aki életfogytiglani fegyházbüntetést kapott a százhalombattai olajlopás és a diósdi kettős gyilkosság vádlottjai közül. A 41 vádlottat bűnszervezetben elkövetett emberölésért, rablásért, zsarolásért, illetve lopásért és más bűncselekmények miatt ítélték el első fokon. Négy vádlottat felmentettek, a legenyhébb ítélet pedig másfél év felfüggesztett börtön volt.

Kovács Ági titokban férjhez ment

Az olimpiai bajnok úszónő és szerelme, Gábor szűk családi körben házasodtak össze idén júniusban. A fiatal pár ismerősei a polgári szertartás után félórával, SMS-ben értesültek a nagy hírről. A házaspár azt tervezi, jövő tavasszal megtartják a templomi esküvőt is, ahová már nagyobb vendégsereget hívnak. Ági és Gábor három évvel ezelőtt ismerkedtek meg, idén tavasszal jegyezték el egymást.

Charlie Sheen börtönbe vonul

Családon belüli erőszak miatt 30 nap börtönbüntetésre ítélték Charlie Sheen amerikai színészt, aki a vád szerint bántalmazta és életveszélyesen megfenyegette még tavaly decemberben feleségét. A 44 éves sztárt karácsonykor vették őrizetbe Aspenben, mivel felesége szerint kést fogott rá, amikor bejelentette, hogy válni akar. A színész akkor tagadta a vádat, de június 7-én végül bűnösnek vallotta magát a bíróságon .

Az Év Nője: Cheryl Cole

A brit énekesnő kapta az angol Glamour magazin Women of the Year címét. 29 éves Cheryl Cole-t korábban megválasztották a legjobban öltözött, illetve a legfotogénebb nőnek, pár hónapja pedig az FHM magazin top 100-as listáján aranyérmet nyert. Ezt tetézi a mostani Glamour Women of the Year díja, így az énekesnő bátran állíthatja magáról: ő idén a világ legjobb nője.

Csődbe ment Gordon Ramsay étterme

A sztárszakács kénytelen volt bezárni egyik londoni éttermét, mivel az nem hozta a szükséges profitot. Ramsaynek nyolcmillió fontot kellett volna a vállalkozásba áldoznia, ám inkább feladta Devonshire nevű éttermét, amit 2007-ben nyitottak meg az angol fővárosban. A nagyszájú ízfenoménnak így is maradt éppen elég étterme. Hivatalos honlapja szerint csak a királyságban 12 étterem, 2 pub és egy hotel köthető a nevéhez, a világ többi részén 15 Ramsay-étterem várja az éhes vendégeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik