Szórakozás

Stohl-baleset, Hagyót előállították, Janics Natasa válik [Május – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvárhíreit.

Ittasan karambolozott Stohl András

Májusban ittasan és bedrogozva okozott balesetet Stohl András színész, az RTL műsorvezetője. A színész Budapest felől Fót irányába tartott kocsijával, valamiért áttért a szemközti sávba és két, szabályosan közlekedő autóval karambolozott. Mindkét járműben megsérült egy-egy ember, egyikük súlyosan, a másik autós pedig könnyebben. Stohl András a történtek után elhagyta a helyszínt, de a rendőrök otthonából előállították, majd vérvételre vitték. Büntetőpere az év végén kezdődött és 2011 márciusában várható ítélet.

Gyanúsítottként hallgatták ki Hagyót

A rendőrök május közepén előállították Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettest és két volt sajtósát, Horváth Évát és Lelovics Ottót. A volt főpolgármester-helyettest és korábbi beosztottjait a BKV-val kapcsolatos ügyekről kérdezték ki. Mindannyiukat különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsították meg.

Dobó Ági a 2010-es Királynő

A 22 éves debreceni egyetemista lányt, Dobó Ágit választották a Miss World Hungary győztesének, Magyarország szépének az RTL Klub Királynő című műsorában. A szépség 2008-ban is indult a versenyen, de most sikerült a nagy álom. Miss Earth Hungary Kaló Jennifer, Miss Universe Hungary pedig Babinyek Tímea lett.

Megszűnt a Joshi Bharat és a Győzike-show

Nem sokkal azután, hogy az RTL Klub levette műsoráról a Mónika show-t, a TV2-nél is úgy határoztak, megszüntetik az indiai jós beszélgetős műsorát. Döntésüket azzal indokolták, hogy a csatorna szerint egyre nehezebb olyan műsort készíteni, mely népszerű, ám ugyanakkor maradéktalanul megfelel a törvény előírásainak. Akkor azt ígérték, Joshi hamarosan újra visszakerül a képernyőre, ez azonban a mai napig várat magára. Pár napra rá a konkurens csatorna is hasonló bejelentéssel állt elő, nem csak Erdélyi Mónikának, de Győzikének is búcsút intettek. A Gáspár család komédiasorozata ugyanis nem hozza a várt nézettségi adatokat.

Válik Janics Natasa

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos Janics Natasa beismerte, zátonyra futott a tavaly szeptemberben kötött házassága. A 27 éves klasszis a téli bulgáriai edzőtábor alatt szeretett bele a kajakkenu- edzőként dolgozó Andrian Dusevbe.

Megszületett Claudia Schiffer kislánya

Megszülte harmadik gyermekét a világhírű német topmodell: egy kislányt hozott a világra. Schiffer idén augusztusban ünnepelte 40. születésnapját. Immár nyolc éve egy brit férfi, Matthew Vaughn felesége, s a párnak korábban két gyereke született: a kisfiú, Casper most hatéves, a kislány, Clementine pedig öt. A család Angliában él.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik