Szórakozás

Fábry hangosan káromkodott, hazahozták Farkas Pétert, Ricky Martin meleg [Március – Bulvár]

A Hír24 összegyűjti az év legfontosabb bulvár híreit.

Fábry Sándor beszólt Hillernek

Megdöbbentette a körülötte ülő vendégek egy részét Fábry Sándor, aki a március 14-én a Művészetek Palotája 5. éves gálaestjén vett részt. A telt házas ünnepségen művészek, turisztikai szakemberek, közéleti személyiségek és politikusok is jelen voltak. Az első két zeneszám és kitüntetések átadása után Hiller István kapott szót. Amikor az oktatási és kulturális miniszter arról beszélt, hogy „az épületet az Orbán-kormány álmodta meg, és kezdte el, a Medgyessy-kormány folytatta és a Gyurcsány-kormány adta át”, a műsorvezető közbeordított: „meg az anyád p…t!” Bár épp csend volt a kiabálás közben, utólag kiderült, a terem akusztikája miatt elöl nem hallották Fábryt.

Hazahozták Farkas Pétert

A távollétében drogügyei miatt jogerősen elítélt olimpikont Andorrából, rendőri kísérettel érkezett Magyarországra. A szökevényt a Terrorelhárító Szolgálat kommandósai kísérték egy kocsihoz, amivel elszállították, hogy azonnal megkezdhesse 7 éves börtönbüntetését. Farkas Péter és öccse, Farkas Károly még 2008 novemberében sétált ki a Pesti Központi Kerületi Bíróságról az ítélethirdetés szünetében.

Lemészárolta családját a tényői apa

Egy 36 éves férfi végzett családjával a Győr-Moson-Sopron megyei Tényőn. A pszichiátriai kezelés alatt álló apa baltával végzett 8 és 5 éves lányaival és 37 éves feleségével, majd láncfűrésszel ölte meg magát. Először valószínűleg a két gyerekkel végzett, ezután ölte meg feleségét. A rendőrök egyik áldozatnál sem találtak védekezésre utaló nyomokat, ami arra utal, hogy az események mindössze néhány perc alatt zajlottak le.

Magyarországra látogatott a hercegi pár

Háromnapos hivatalos látogatásra Magyarországra érkezett Károly walesi herceg és felesége, Kamilla. A hercegi pár látogatásának kiemelt témája volt a környezetvédelem, a tolerancia és a gazdasági kapcsolatok. Károly találkozott Sólyom László köztársasági elnökkel és Bajnai Gordon miniszterelnökkel. A brit trónörökös és felesége meglátogatta a többi között a Dohány utcai Zsinagógát, a Magyar Tudományos Akadémiát, jártak Szentendrén, a péceli Ráday Kastélyban, és meghallgatták Sebestyén Márta előadását a Brit Nagyköveti Rezidencián.

Ricky Martin bevallotta másságát

“…büszkén mondhatom, szerencsés homoszexuális férfi vagyok” – tette közzé honlapján Ricky Martin márciusban. Amikor a nyilatkozat híre elterjedt, a rickymartinmusic.com weblap órákra elérhetetlenné vált. A 39 éves énekes a nyilatkozatban azt is kifejtette, éveken át titkolnia kellett szexuális orientációját, mert menedzserei szerint tönkretette volna karrierjét. Az énekes homoszexualitásáról korábban is keringtek pletykák, ő azonban határozottan cáfolta ezeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik