Szórakozás

Feje tetejére állt Nikolas élete

Bár nem az övé lett a végső győzelem, a kalapos fiú körül is óriási a felhajtás. A döntő óta megállás nélkül rohan egyik találkozójáról a másikra.

Az X-Faktor első szériájának fináléja óta 3 nap telt el, s bár a versenynek vége, a felvidéki fiú egy pillanatra sem áll meg. Nem látszik rajta a csalódottság, boldog, mert bár vasárnap este végül nem az ő fejére került a korona, a rajongók mindennap biztosítják szeretetükről.

Nikolast nem sokszor láthattuk igazán elérzékenyülni vagy sírni, de a Fókusz szerda esti adásában elárulta, második párbajánál nála is eljött az a pillanat, amikor a leggyengébb láncszemnek érezte magát. Állítása szerint mindvégig érezte, nem ő lesz a nyertes. Először Veca győzelmében bízott, majd mikor a tehetségkutató utolsó női énekese is búcsúzni kényszerült, biztos volt benne, hogy Király L Norbi lesz a befutó.

A kalapos énekes azt is elárulta, Veca nagyon közel került a szívéhez. A tehetségkutató alatt nem szívesen beszélt magánéletéről, most is csak annyit mondott, bár nagyon megszerették egymást a gyönyörű énekesnővel, csupán barátság van közöttük. Egyelőre… Nem zárja ki ugyanis annak a lehetőségét, hogy kapcsolatuk idővel átalakul valami komolyabbá.

Az X-Faktor sztárjai egyébként már gőzerővel gyakorolnak Aréna-koncertjükre. December 22-én és 23-án a Papp László Budapest Sportarénában egy hatalmas fellépéssel lepik meg rajongóikat, ahol mind a 12 döntős színpadra lép majd. Meghallgathatjuk a televíziós műsor alatt elhangzott dalokat, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nikolas a csúcson (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik