Szórakozás

Hasonmása keseríti meg Király L. Norbi életét

Az alterego fürdik az X-Faktor döntősének népszerűségében; hírességek társaságát keresi, sőt még az énekes családjával is felvette a kapcsolatot.

Az asztalosként dolgozó Veres Józsi megszólalásig hasonlít Király L. Norbira. A férfit úton-útfélen megállítják a hölgyrajongók, a kétgyermekes apának emiatt a házassága is majdnem tönkrement – írja a Bors című napilap.

Norbi egyáltalán nem boldog hasonmása felbukkanása miatt, ugyanis az idegen férfi feldúlja a magánéletét, sőt az ő nevében csajozik. Nemrég még a show-man nevelőanyját is felhívta, hogy meginvitálja magukhoz egy ebédre.

A magyar Joe Cockerként emlegetett énekes a lapnak elmondta, sokan csak érdekből csapódnak a népszerű emberekhez, ezért nevelőanyját is óvatosságra intette a férfival kapcsolatban. Elárulta: zavarja, ha egy hasonmás mászkál utána, aki sokak szerint ráadásul nem is hasonlít rá.

József sértődötten vette tudomásul Norbi reakcióját, állítása szerint ugyanis nem akarta kihasználni a gumiarcú fiú népszerűségét. Biztos benne, hogy az énekesből az elmúlt hetek feszültsége beszél és miután kipihente magát, átgondolja a dolgokat.

Király L. Norbi az X-Faktor után is igazi közönségkedvenc maradt. Legutóbb az interneten indult egy kezdeményezés, melyben a rajongók arra kérik fanatikus társaikat, hogy utaljanak át annyi SMS-nyi összeget az énekes bankszámlaszámára, amennyit amúgy is elköltöttek volna, ha Norbi bejut a fináléba. A felhívás szerint így szeretnék hozzásegíteni kedvencüket ahhoz, hogy a jövőben csak a tanulásnak, szakmai fejlődésnek és az előadóművészetnek szentelhesse az életét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megőrjíti Norbit a hasonmása (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik