Szórakozás

Vastag Csaba körül forog a világ

Az X-Faktor győztese azonkívül, hogy megnyerte a tehetségkutatót, számos más kitüntetést és elismerést is kapott.

Vastag Csaba nem győzi kapkodni a fejét, annyi mindent történt vele az elmúlt két napban. Rajongók, interjúk, partik követik egymást, de mindeközben a sármos énekes a távolabbi jövőre is gondol, mindenképpen szeretné befejezni az egyetemet.

Jelenleg azonban még sok feladat vár rá. Az X-Faktor győztese azt is jól tudja, hogy a következő hónapok másról sem szólnak majd, mint fellépésekről és lemezfelvételekről. Az újdonsült nyertes még a hajnalig tartó ünneplést sem tudta kipihenni, interjúról interjúra rohan. A Fókusz megpróbált lépést tatani a népszerű énekessel.

A hétfőt az RTL Klub székházában kezdte, a Fél Kettő műsorában Holló Márta kérdezgette. Majd robogott tovább az egyik napilaphoz chatelni, innen pedig egy másik újsághoz, közben pedig még telefoninterjút is adott.

Két helyszín között még azt is elárulta, hogy számára a legnehezebb a párbajdal volt a döntőben, nemcsak azért, mert keveset tudott rá gyakorolni, hanem mert úgy gondolja, magasra tették a mércét, hiszen öccse fél évvel ezelőtt ennek a dalnak az angol verziójával indult a műsorban.

Csaba este már egy fogadásra volt hivatalos. Az egyik budapesti ékszerszalon vendégei az X-Faktor győztesének tiszteletére gyűltek össze, hogy átadjanak neki egy gyémántokkal kirakott mandzsettagombot.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nincs megállás az X-Faktor győztesének (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik