Szórakozás

A sztárpszichológus szerint Brad és Angelina bármelyik percben szakíthatnak

Dr. Drew állítja, Brangelináról hamarosan csak múlt időben beszélhetünk – persze lehet, hogy titokban már szakítottak is.

A hírességek életének kivesézésére szakosodott Dr. Drew Pinsky szerint Brad Pitt és Angelina Jolie már nem húzza sokáig együtt. A doki kifejtette: Jolie drogos múltja, valamint Brad nullához közeli érzelmi intelligenciája olyan veszélyes párosítás, ami elkerülhetetlenül robbanáshoz fog vezetni a kapcsolatukban.

Jolie még 2007-ben beszélt részletesebben drogokkal tarkított múltjáról, Pitt pedig a Jennifer Anistonról szóló kommentjeivel húzta ki a gyufát. „Jennifer hosszú távú kapcsolatokban gondolkodik, ő már csak ilyen” – nyilatkozta a színész nem sokkal válásuk után.

„Kezdjük ott, hogy olyan nincs, hogy valaki függő volt. A függőség egy életre szól, és valaki vagy éppen tiszta, vagy éppen be van lőve. Úgy tűnik, Angelina nagyon nem jól látja saját magát a szituációban. Ehhez adjunk hozzá egy olyan embert, aki nyilvánvalóan nem törődik mások érzéseivel, és már meg is kaptuk a robbanás receptjét. Mesterségesen tartják magukat össze, és nagyon csúnyán fognak a dolgok véget érni” – magyarázta Dr. Drew.

A pszichológus viszont alig egy nappal a sztori napvilágra kerülése után már magyarázta a bizonyítványát: „A lehozott anyagot kivették a szövegkörnyezetből, én nem mondtam ilyeneket. Arról nem is beszélve, hogy nem gondoltam, hogy a dolog publikussá válik. Nem ismerem ezeket az emberek, nem ismerem a tényeket. A legjobbakat kívánom nekik és a gyerekeiknek.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Dr. Drew: “Brad és Angelina szakítása hatalmas lesz” – angolul (The Huffington Post)
Dr. Drew bocsánatot kér – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik