Szórakozás

Angelina Jolie a Szajnán szülinapozott

A világhírű színésznő egy emlékezetes hajókirándulást szervezett Paxnak.

Angelina Jolie, aki mostanában próbálgatja szárnyait a rendezői székben, teendői mellett sem feledkezett meg fia, Pax hetedik születésnapjáról. A People magazin szerint a színésznő és párja, Brad Pitt a fiatalúrnak egy emlékezetes hajókirándulást szervezett a jeles napra a Szajnán. A hírek szerint a család azonban nem volt egészen teljes, mivel a két legkisebb gyermek, Vivienne és Knox nem töltötte velük a napot, csak Maddox, Zahara, Shiloh és a születésnapos volt velük a november 28-ai bulin.

A színésznő azért Franciaországban ünnepelt a gyerekekkel, mivel éppen ott reklámozza legújabb filmjét, Az utazó című alkotást, amiben Johnny Depp a partnere. Brad pedig szintén a legújabb filmjét, a Megaagyat népszerűsíti. Ő azonban a kiránduláson is folyamatosan dolgozott, hiszen családi videót készített a lányok főszereplésével. Ő maga nemrég fejezete be következő mozijának, a The Tree of Life-nak a felvételét.

A szemtanúk szerint „Angelina fantasztikus volt. Nagyon türelmes, gondoskodó anyuka, aki igyekezett mindent elrendezni. Nagyon kedves, udvarias és tökéletes volt a lányokkal is”.

Az utazót december 30-ától láthatjuk a hazai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik