Szórakozás

Angelina Jolie ékszerkollekciót tervez

A csillogó darabokból származó bevétel a gyermekek javára létrehozott alapítványt gazdagítja majd.

A hollywoodi színésznő kedvenc ékszerészével, Robert Procoppal társult az ékszergyűjtemény elkészítésére. Jolie tíz éve viseli a tervező különleges darabjait. A péntektől az amerikai mozikban látható Az utazó című filmjében is megcsillogtat néhány darabot a tervező munkái közül – számolt be róla a telegraph.co.uk divatrovata.

Az új kollekció darabjai nem kerülnek az boltokba: csak Procop vevőköre juthat hozzájuk, és a bevétel teljes egészében a háborús konfliktusok gyermekáldozatait támogató Education Partnership for Children of Conflict elnevezésű gyermekalap számlájára folyik be.

“Ezeknek a gyerekeknek van a legnagyobb szüksége egy biztonságos helyre, ahol tanulhatnak, gyógyulhatnak, egy olyan helyre, ahol megtanulhatják a megbékélést, egy helyre, ahol egy jobb jövőt építhetnek, egy helyre, ahol csak egyszerűen gyerekek lehetnek” – magyarázta az alap célját a 35 éves színésznő, aki maga is hat kisgyermek anyja.

Jolie a Salt ügynök idei berlini premierjén vette fel a kollekció aranyba foglalt, fekete-rózsaszín köves nyakláncát.

“Angelinának nagyon klasszikus a stílusa. Ezek olyan darabok, amelyeket maga is visel” – jellemezte a kollekciót Procop.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik