Szórakozás

Stohl: annyit iszom, mint egy átlagos férfi

Hosszú hallgatás után Buci őszintén mesélt a Nők Lapja Cafénak múltról, jelenről és jövőről.

A színész-műsorvezető azt mondja, borzalmas perceket élt át a bíróságon, mikor újra és újra végig kellett hallgatnia a májusi baleset minden egyes részletét. Tisztában van azzal, hogy az emberek mennyire másképpen ítélik meg, vannak, akik szeretik, míg mások nem bocsátanak meg neki és a vérét akarják.

Jelenleg is rendszeresen jár elterelésre, ahol alkoholproblémáiról, illetve a színházban történő dolgairól beszélget egy pszichiáterrel. Ugyanakkor azt állítja, egyáltalán nem biztos benne, hogy bármiféle gondja lenne az alkohollal, véleménye szerint annyit iszik, mint egy átlagos férfi az ő korában. A szakorvos segít egyebek mellett feldolgoznia azt is, hogy egyik pillanatról a másikra az ország egyik legnépszerűbb emberéből közellenséggé vált.

A színész tudja, hogy nagyot hibázott, és nem is akar kibújni a felelősség alól. Tisztában van vele, hogy tettére nincs mentség, és ha valaki az ő szeretteinek okozna ilyen kárt, valószínűleg ő sem bocsátana meg hamar. Azt mondja, soha nem fog túllépni a történteken, mert valami mindig emlékeztetni fogja a szörnyű balesetre.

Stohl számol azzal, hogy letöltendő börtönbüntetésre ítélik, és abban reménykedik, hogy majd a bajban összefog a család, és a barátok is segítenek átvészelni a rácsok mögött töltött időt.

A Nemzeti Színház színésze a karácsonyt szerettei körében tartja, az internetes portálnak elárulta, náluk 23-án jön a Jézuska, mert akkor alszanak náluk az előző házasságából született nagylányai is, így szerelmével, Ancsikával és közös gyermekükkel, Franciskával meghitt, szeretetteljes ünnepre készülnek.

AJÁNLOTT LINKEK:

Stohl András: „Bennem is indulat lenne, ha az én hozzátartozómnak ment volna neki egy állat” (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik