Szórakozás

Egyelőre rejtély, mi történt Eszenyivel

A művésznő balesetével kapcsolatban senki nem nyilatkozik. Nem tudni, pénteken beül-e a Megasztár zsűrijébe.

Mint arról korábban beszámoltunk, Eszenyit november 26-án, pénteken műtötték meg egy korábbi balesete miatt. A Vígszínház közleményében akkor azt írta, a művésznő rövid időn belül újra színpadon lesz, de a kényszerpihenő miatt így is némi változtatásra volt szükség a decemberi műsorban. A kommüniké nem tért ki részletekre Eszenyi Enikő balesete, illetve műtéte kapcsán, mint ahogy a Megasztár sem, melynek döntőjén azon a héten nem tudott személyes jelen lenni a Vígszínház direktora. Ám úgy tűnik, a most pénteki tévészereplés is veszélybe került – írja a Bors című napilap.

A lap információi szerint Eszenyi decemberi előadásait lemondták, és még az sem biztos, hogy pénteken beül-e a Megasztár zsűrijébe. Ráadásul a rajongók is csak találgathatják, hogy mi történt kedvencükkel, hiszen eddig még sehol, semmilyen fórumon nem nyilatkozott az érintett, csupán annyit tudni: egy korábbi sérülése miatt kisebb műtétre szorult.

Czifra Réka, a Vígszínház sajtóreferense a lap megkeresésére szűkszavúan annyit közölt: Enikő lábadozik, jól van, de betegségének részleteit magánügynek tekinti.

Koltai Tamás, a TV2 szóvivője szintén csak azt erősítette meg, hogy a művésznő kisebb műtéten esett át, de egészségügyi állapotáról ő sem tudott bővebb felvilágosítást adni. Hozzátette: csütörtökön derül ki, hogy pénteken ott lehet-e a Megasztár 5 zsűritagjai között.

A tehetségkutató ítészei közül korábban Presser Gábor esett ágynak. A népszerű zenésznek egy korábbi kerékpáros balesete miatt kellett ágyban maradnia.

AJÁNLOTT LINKEK:

Titkolják Eszenyi betegségét (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik