Szórakozás

Eszenyi Enikőt ma megműtik – kimarad a Megasztárból

A Vígszínház direktorának balesete volt.

“Kedves Közönségünk! Eszenyi Enikőt november 26-án, pénteken megműtik, amire egy közelmúltban történt baleset miatt van szükség. Rövid időn belül újra színpadon lesz, de a kényszerpihenő így is okoz némi változást a decemberi műsorban” – tudatta a Vígszínház.

A kommüniké nem tér ki részletekre Eszenyi Enikő balesete, illetve műtéte kapcsán. A rövid közlemény, illetve a decemberi műsorváltozások alapján feltételezhető, hogy a színház direktora személyesen nem lesz jelen a mai Megasztár döntőn.

A műsorváltozás azt jelenti, hogy elmarad A kertész kutyája és Az öldöklés istene több előadása, helyettük részben A padlás és a Hegedűs a háztetőn lesz majd látható. Az öldöklés istene bemutatójának új időpontja 2011. január 8.

Az elmaradó előadások jegyei egy-egy januári időpontra érvényesek vagy visszaválthatók. Bővebb információ a színház honlapján olvasható.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Megasztár zsűritagjai közül korábban Presser Gábor esett ágynak. A népszerű zenésznek egy korábbi kerékpáros balesete miatt kellett ágyban maradnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!