Szórakozás

Összetörte magát Presser Gábor

Ezúttal Presser Gábor nélkül mond véleményt a zsűri a Megasztárban, ugyanis a művésznek egy korábbi biciklibalesete miatt ágynyugalmat írtak elő.

Presser még szeptember elején szenvedett balesetet, mikor az erdőben biciklizve megcsúszott az esőtől felázott avaron, és egy hatalmasat esett a csípőjére. A Kossuth-díjas művész akkor még úgy gondolta, hogy elegendő lesz a saját maga által nyújtott elsősegély, de a fájdalmak nem múltak, így kénytelen volt szakemberhez fordulni.

„Orvosi segítség kellett, ráadásul a következő öt-hat napban is az ágyat nyomom majd. A megasztáros produkciós kollégák átérezték a helyzetet, és elengedtek a mostani, első élő adásról. Persze televízión keresztül követni fogom az énekesek szereplését, de már most fáj a szívem, hogy ilyen keményen indul az élő sorozat, és a versenyzők fele ki kell, hogy essen” – mondta Presser Gábor, aki remélhetőleg minél előbb felépül a balesetből, és jövő szombaton már elmondhatja véleményét a versenyzőknek.

„Arról, hogy üresen marad-e Pici bácsi széke, vagy a zsűri egy vendégítésszel egészül ki erre az egy alkalomra, még nem döntöttünk” – nyilatkozta a Blikknek Illés Gabriella, a Megasztár producere.

Ajánlott link:

Íme az új csillagdal!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik