Szórakozás

Mi a közös Liptaiban és Gregorban?

Liptai Claudiát a napokban címlapokra kerülő Gregor Bernadetthez hasonlóan szintén hírbe hozták már nős férfival.

Nemrég robbant a botrány, miszerint a csinos műsorvezető a Mokka családos szerkesztőjével tartott fent titkos kapcsolatot. Bár a párost többen is látták csókolózni a csatorna székháza mögött, Claudia Hajdú Péter Frizbi című műsorában azt állította, csupán barátság van közte és a férfi között. Kapcsolatuknak azóta már véget vetettek, és B. Péter kérte, hogy helyezzék át egy másik produkcióhoz.

De nem ez volt az első eset, amikor Claudia családos férfival kezdett. Amikor Gesztesi Károllyal kilenc éve összemelegedtek, a színész két gyermekének az édesanyjával élt.

A Nők Lapja Café által megkérdezett pszichiáter, dr. Csides Kata szerint nem véletlen, hogy Liptai családos férfiakba szeret bele. Mint mondta, Claudia tipikusan az a nő, akit minden férfi kíván, de nem merik feleségül venni. A szakember szerint a műsorvezető elképesztően erős szexuális kisugárzással rendelkezik, ez pedig egyrészről áldás, másrészről pedig átok, ugyanis azért nem akarják oltárhoz vezetni, mert félnek tőle.

A pszichiáter korábban már elmondta, Claudia és Gregor Bernadett között nagyon sok a hasonlóság. Mindketten gyönyörűek, élvezik, ha flörtölhetnek, de a házasság eddig egyiküknél sem vált be igazán. Csides szerint Berni súlyos önértékelési zavarokkal küzd, és emiatt állandó megerősítésre van szüksége a környezetétől. Ennek egyik módja pedig, hogy házas férfit szeret el feleségétől, győzelmet aratva ezzel a másik asszonyon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pszichiáter szerint rettegnek a pasik Liptaitól (Nők Lapja Café)
Miért kezdett ismét nős férfival Gregor Bernadett?
(Hír24)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik