Szórakozás

Miért kezdett ismét nős férfival Gregor Bernadett?

A színésznő ezúttal Magyar Attilát szerette el feleségétől. A pszichiáter szerint Berninek súlyos önértékelési zavarai vannak.

Gregor Bernadett szerelembe esett a színpadon. Választottja pedig ezúttal ismét egy nős férfi, Magyar Attila. A két színész kapcsolatukat olyannyira komolynak gondolják, hogy már össze is költöztek.

Bernadett az RTL Klub csütörtök esti adásában, a Fókuszban megerősítette a híreszteléseket, mint mondta, Magyar Attilával új életet kezdtek.

A színész páros állítólag a Mágnás Miska című darabban szeretett egymásba. A románc pedig az öltözőkön kívül is folytatódott. Csakhogy közben mindketten egy házasságot tettek tönkre.

Berninek kisebbik gyermekének apjával, Somogyi István táltossal már korábban megromlott a viszonya. Pár évvel ezelőtt már szétköltöztek, mert a férfi megcsalta a színésznőt. Bernadett ugyan megbocsátott, de úgy tűnik, ez kevés volt ahhoz, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat.

Magyar Attila az interneten találta meg évekkel ezelőtt szerelmét, nem sokkal később pedig feleségül is vette a lányt. Az ő kapcsolatuk állítólag azért romlott meg, mert hiába szerették volna annyira, nem születhetett közös gyermekük. A színész már el is költözött otthonról. Kedvese, Mónika exkluzív interjút adott a Nők Lapja Cafénak, és elárulta, visszavárja kedvesét. Mint mondta, nem haragszik Attilára, sőt félti ebben az új helyzetben, és hiszi, hogy ez csak egy botlás volt a férfi részéről, és hamarosan visszatalál hozzá. Gregor Bernadett azt mondta telefonon a Fókusznak, hogy szeretik egymást Attilával és már tisztáztak mindent a korábbi párjukkal.

Olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint Bernadett máris áldott állapotban van, ezért volt sürgős az összeköltözés és a korábbi kapcsolatok lezárása.

A Nők Lapja Café által megkérdezett pszichiáter szerint a gyönyörű színésznő azért választ rendszeresen maga mellé nős férfiakat, mert folyamatos visszajelzésekre van szüksége, vagyis komplexusokkal küzd. Dr. Csides Kata szerint vannak nők, akiknek súlyos önértékelési zavaraik vannak, és emiatt állandó megerősítésre van szükségük a környezetüktől. Ennek egyik módja pedig, hogy házas férfiakat szeretnek el feleségeiktől újra és újra győzelmet aratva a másik asszonyon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mágnás Miska hozta össze a páratlan párost (RTL Klub.hu)
Gregor győzelmet aratott Magyar Attila felesége felett?
(Nők Lapja Café)
Exkluzív! Magyar Attila feleségének megdöbbentő vallomása (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik