Szórakozás

Gesztesi nevében alázzák Claudiát

Liptai Claudia önző nő, aki elszerette Gesztesi Károlyt igazi családjától, így megérdemelte azt, amit kapott – írják egy honlapon.

Gesztesi Károly magánéleti történéseinek tisztázására jött létre egy honlap, melynek mottója: „az igazságot itt találod!”. Az internetes oldal főként Liptai Claudiát támadja, mondván, hogy a színész a csinos műsorvezetőért hagyta ott korábban párját és kisfiait – írja a Bors.

„Van szerencsém személyesen ismerni Nikit is. Ő egy becsületes, hűséges, aranyos, igazi nő és anya! Niki egyáltalán nem járkált fel Claudia otthonába. Inkább Gesztesi ment át Nikihez, a gyerekekhez. Egyébként is, ki nem vett tudomást egy családról?! Önző módon, csakis saját érdekeit nézte, nem figyelte, mit rombol szét. Ezért ne csináljon senki úgy, mintha ártatlan, szent áldozat lenne! Liptai lenne az utolsó, aki ezt a címet kiérdemelné…” – írta a honlapkészítő.

A lap megkeresésére Gesztesi szűkszavúan nyilatkozott: „Nem nagyon értek a számítógéphez, alig használom, ezért nem érdekel ez az egész”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik