Szórakozás

Egy nő, aki 5 ezer férfival feküdt le

A 25 éves nő 16 évesen vesztette el szüzességét. Állítása szerint eddig 5000 férfival bújt ágyba.

Nikki Lee például nightclubban, aluljáróban, strandon vagy épp erkélyen keveredett egyéjszakás kalandokba. Ezenkívül rendszeresen jár szexvakációkrais, melyek lényege, hogy az alkalmi párocskák szinte mindenhol szeretkeznek, csak az ágyban nem.

Nikki külön füzetben táblázatot is vezet a kalandjairól. A jegyzettömbbe felvezeti, hogy mikor, hol és kivel történt meg a dolog, majd osztályzatot is ír az élmény alapján.
18 éves korában csaknem 800 név volt a füzetben

18 éves korában csaknem 800 név volt a füzetben, 21 évesen pedig 2500 körül volt a nevek száma.

Nikki nem randizik senkivel sem kétszer, minden esetben hamis telefonszámot ad meg annak, aki később is látni szeretné őt. Egy Ibizai nyaralás alkalmával volt része a legfergetegesebb kalandban, ekkor négy férfit engedett az ágyába, egyetlen éjszaka alatt.
Csak két szabálya van a szexben

Nikki azt is elmondta, csak két szabálya van a szexben. A férfi nem tartozhat máshoz, nem lehet kapcsolatban, illetve sosem enged a „biztonságos szexhez” való ragaszkodásából.

Egy pszichológus véleménye szerint technikailag lehetséges, hogy Nikki ennyi férfival volt pár év alatt, azonban érzelmileg nagyon veszélyesnek tartja a kalandokat.

Nikki elmondta, nem érzi hogy függő, vagy beteg lenne. Egyszerűen csak szereti a szexet és a fériakat, és ha ez betegség, akkor nem is akar meggyógyulni soha.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik