Szórakozás

A meggyilkolt rendőr édesanyja cáfolja a szerelmi szálat

Nem ismerte egymást a rendőr és támadója, és nincs szó féltékenységről az alsóörsi tragédia indítékaiban - mondta.

Egyes sajtóhírek szerint támadója féltékenységből lőhetett az Alsóörsön meggyilkolt 29 éves Gamauf János főtörzsőrmesterre, de ezt édesanyja cáfolta.

„Arról a szálról, ami a sajtóban megjelent, hogy szerelemféltés miatt történt, szó sincsen, mert nem is ismerték egymást, és ezt a nyomozás bebizonyította. Ez egy kitaláció, ez egy, én nem tudom, ki találta ki ezt a rémséget, és el kell mondjam, hogy én először és utoljára nyilatkozom, csak azért, hogy megvédjem az elhunyt fiam emlékét, mert szó sincs olyanról, amit terjesztenek” – mondta Gamauf Jánosné az RTL Híradónak.

A Központi Nyomozó Főügyészség részéről korábban nem adtak információt a gyilkosság indítékairól és az esetleges szerelmi szálról, de a fiát gyászoló édesanya szerint egészen más áll a történtek hátterében: “Teljesen más irányban folyik a nyomozás, és úgy néz ki, hogy eredményre jutott a rendőrség, de többet nem mondhatok el a nyomozásról. Sajnos. Csak annyit tudok még hozzáfűzni, amit elmondhatok, hogy nem a fiam ellen indult ez a támadás, hanem maga a rendőr ellen… Nem a fiam személye ellen, hanem maga mint rendőr. Ő látott egy rendőrt, és ő ellene. Nem ismerték egymást és nem is tudhatta ez a támadó, hogy az én fiam fog a sarkon állni” – mondta Gamauf Jánosné.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik