Szórakozás

Nagymama buktatta le a liftben maszturbáló szatírt

Egy 23 éves bukaresti férfiliftben tapizta a nőket, majd amikor az áldozatok pánikba estek, legnagyobb rémületükre maszturbálni kezdett.

Erőszakra nem került sor, de a rémült foglyoknak végig kellett nézni, ahogy a fiú elélvez, majd – mintha ez nem lett volna elég – az előadásért pénzt kért. Akinél nem volt elég készpénz, attól mobiltelefont, ékszert zsákmányolt a zaklató.

„Szégyelltem magam, hogy ez a közvetlen lakókörnyezetembe következett be, mintha a saját ágyamban erőszakoltak volna meg. Sokáig még a szomszédok szemébe se bírtam belenézni, mert úgy éreztem, mindenki tudja, mi történt a liftben. Heteken át gyalog jártam a tizedik emeletre, és nem is tudom, mikor tudok újra beszállni abba a szűk, fullasztó kabinba” – számolt be szenvedéseiről a nyomozóknak az egyik áldozat.

A fiút végül egy idős hölgy buktatta le.

„Én 86 éves vagyok, annyi mindent megéltem már, hogy engem egy ilyen tejfölösszájú perverz nem hoz zavarba. Türelmesen kivártam, amíg elélvez – meg kell mondanom, nem tartott sokáig, elég szerény műszerrel áldotta meg a fennvaló, aztán komótosan elballagtam a rendőrségre, és bejelentést tettem.”

A kedélyes öreg hölgy arra a kérdésre, nem tart-e a bosszútól, nevetve válaszolt. „Egyáltalán nem félek, a ridikülömbe betettem egy jó nehéz csavarhúzót. Legközelebb a körmére ütök annak, aki macerálni merészel” – ismertette stratégiáját a mindenre elszánt dédnagymama.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik