Szórakozás

Nagy Feró: „Én nem haragszom Bagiékra”

Bagi Iván úgy érzi, a Beatrice frontembere semmibe veszi, azért nem válaszol a hívásaira és a leveleire. Feró azonban állítja: benne nincs harag.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Bagi Iván szerint a Beatrice frontembere annyira megsértődött a Bagi-Nacsa páros legutóbbi, róla szóló paródiáján, hogy az utolsó pillanatban lemondta a humoristapáros meghívását. Nagy Feró azonban állítja: továbbra is szereti a Bagi-Nacsa párost és egyszerűen csak az időhiány miatt nem reagált Bagi megkereséseire.

“Nekem ők régóta barátaim, igazából Nacsa Olivérrel vagyok nagyon nagy haverságban, úgyhogy igent mondtam a felkérésükre, hogy szerepeljek a műsorban. Aztán az egyik barátom felhívta a figyelmemet, hogy nemrégiben egy olyan paródia jelent meg náluk, ami nem annyira jó rám nézve. Nem paródia volt ugyanis, hanem arról szólt, hogy egy rockzenész milyen verekedős, ha valami nem tetszik neki, akkor pofán vág valakit. Ez teljesen rendben van az ő részükről, az én esetemben azonban mégsincs túl rendben. Nem értem, miért kell egy pop- vagy rockzenészt mindig alkoholista, verekedős fazonnak beállítani. Igazából ezért mondtam, hogy semmiképpen nem vállalom a felkérésüket. Csinálok én elégszer hülyét magamból, más ne csináljon azt belőlem. A műsort nem néztem meg, de láttam képeket és az nagyon nem tetszett, az egyiken például éppen valakinek a torkát fogom. De én nem ilyen pali vagyok. Attól, hogy nem mentem el a műsorukba, én még ugyanúgy szeretem őket, a levelére pedig azért nem válaszoltam, mert pont abban az időszakban írt nekem, amikor rengeteg megkeresésem volt, egyszerűen nem jutott rá időm. Nem akartam egyszerűen csak azt írni válaszul, hogy nem megyek és kész, annál azért ők jobb barátaim, hogy én egy ilyen rövid, semmitmondó választ írjak és úgy voltam vele, hogy majd megbeszéljük. Közben persze rengeteg dolog közbejött, rengeteget koncerteztem, ott voltak az István, a király próbái is, és soha nem értem utol magam” – fejtette ki a Hír24 megkeresésére Feró.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik