Szórakozás

Nagy Feró: A nyugdíjam egy tankolásra elég

Nagy Feró (nagy feró, )
Nagy Feró (nagy feró, )

Reklámfilmekben szerepelt, X-Faktorozott, közben pedig folyamatosan koncertezett, és most színdarabot ír, ami egy rockzenész hányattatásairól szól. Ezekre pedig azért van szükség, mert azt mondja, csak a zenélésből nem lehet megélni.

Nagy Feró egy rockzenész hányattatásairól készít színdarabot, ami talán egy kicsit az ő sorsát is szimbolizálja. A zenész ugyanis azt mondja, ha csak a zenélésből kellett volna megélnie, felkopott volna az álla és ezen a nyugdíja sem segített volna sokat.

Fotó: Kummer János

“Az elmúlt 25 évem arról szólt, hogy hogyan lehet több lábon állni. Hihetetlen sokat koncertezünk, de ha nekem csak a zenéből kéne megélnem, akkor az gondot okozna. A nyugdíj meg a másik. Az havonta egy tankolásra elég körülbelül. A színdarabra már régóta készülődök agyilag, készült valamiféle kis szinopszis is erről. Nyilván nem mondok el nagy titkot, hogy egy rockzenészről szól, pontosabban egy rockzenész hányattatásairól a mainstreamben. Beszéltem már róla több emberrel, mindenki azt mondta, hogy k**va jó, de még senki sem nyúlt a pénztárcájába. Ha sikerül valami támogatást szereznem vagy megfűznöm valamelyik színházigazgatót, lesz darab. De igen, muszáj több lábon állni. Nem véletlenül rádióztam, televízióztam, ráadásul közben iszonyú sokat tanultam. A legtöbbet az X-Faktorból” – mondta el a Velvetnek adott interjúban Nagy Feró.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik