Szórakozás

Időjós és megasztáros a jövő trafikosai közt

palcsó (palcsó)
palcsó (palcsó)

Dohányboltot nyithat július elsejétől Palcsó Tamás énekes és Báder Márton kosárlabdázó is. Valamint ugyancsak boldog koncessziótulajdonos a TV2 időjósa, Gaál Noémi is.

Mint arról korábban beszámoltunk, eredményt hirdetett a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt., így nyilvánossá vált, kik és hol nyithatnak trafikot bő két hónap múlva. A szerencsés nyertesek listáján több politika- és CBA-közeli család is szerepel, a nagyvárosokban pedig sok üzlet néhány vállalkozó kezében összpontosulhat.

Ugyancsak üzletet nyithat – méghozzá az egy embernek maximálisan kiadható öt trafikot – a Megasztárból ismert Palcsó Tamás is, aki egyet Zuglóban, négyet Csepelen üzemeltet majd. A 27 éves énekesnek alig két hónapja van üzlethelyiségeket találni, alkalmazottakat felvenni, s arra, hogy megvalósítsa üzleti ötleteit. A Borsnak elmondta, nem kizárt, hogy a népszerűségét is felhasználja majd a reklámozásban. Hozzátette: kikéri magának, hogy politikai támogatást kutassanak a sikerében.

A nol.hu-nak Palcsó leszögezte: a zenélés mellett kívánja vinni a cigarettaüzleteit, és azért vágott bele, „mert a mai válságos időkben jobb, ha az ember több lábon áll”.

A közgazdaságtant és üzleti menedzsmentet végzett Megasztár-felfedezett maga írta rendkívül sikeresnek bizonyult koncessziós pályázatait, ám annak pontos tartalmába nem kívánta beavatni a nagyérdeműt. A portál kérdésére, miszerint mennyit is lehetne keresni egy trafikkal, diszkréten hárított, és csupán annyit mondott: nem ért egyet azokkal, akik szerint a dohányforgalmazásból nem lehet megélni.

Gaál Noémi és Báder Márton is trafikozhat

A győztesek lelkesedésével vághat bele az üzletnyitásba a kosárlabdázó Báder Márton is, aki két boltot is nyithat a XI. kerületben. A sportoló szintén azt mondja, felesleges pártszínezetet belemagyarázni a győzelmébe, sikerének titka, hogy külön szakember segítségét is kikérte a pályázat elkészítéséhez.

Nem Báder az egyedüli sportoló, akinek a neve szerepel a szerencsés kiválasztottak listáján. Ugyancsak húsz évre szóló licencet nyert el Schuch Timuzsin magyar kézilabdázó, az MKB Veszprém KC és a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosa, valamint Kisteleki Dóra vízilabdázó, a volt MLSZ-elnök Kisteleki István lánya.

A televízió képernyőjéről ismert időjós, Gaál Noémi neve is szerepel a jövőbeli dohányboltosok között. Ő Gödöllőn nyithat majd trafikot. A hírt a tévés megerősítette, de többet egyelőre nem kívánt hozzátenni a Bors értesüléséhez.

A teljes listát itt találja!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik