Szórakozás

Fábry hívására vár Hada Renáta

Hada Renáta örömmel várja Fábry Sándor hívását - ezt könyvbemutatóján mondta el a Borsnak. Az írónő robbantotta ki néhány hete a showman magánéleti botrányát.

A Legényvásár című kötet bemutatóján csütörtök este Renáta a Bors munkatársának reagált arra a pletykára, amely pár napja televíziós berkekben kering. Állítólag Fábry Sándor arra készül, vendégül látja műsorában a fiatal írónőt. Ha a hír igaz, s megvalósul, az feltehetően a Magyar Televízió Fábry most! című show-jának egyik legnézettebb adása lenne. Így gondolja ezt az érintett is, aki válaszolt a lap kérdésére.

(Fotó: Kummer János)

“Meg akar hívni? Nem hallottam még róla” – mondta meglepetten Renáta. “Amióta kirobbant a botrány, még egyszer sem keresett. Azt olvastam, hogy minden rendben náluk otthon. Ugyanakkor arra nem reagált, mi mindent állítottam én. Ezzel talán hitelesítette is az én történetemet. ­Min­denesetre őszintén mondom, nagyon szívesen elmennék hozzá beszélgetni. A számom a régi, várom a hívásod, Sándor” – tette hozzá mosolyogva az író-újságíró.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik